طعمی جدید و خوشمزه و ترد برای دوستداران فلافل ، هویج فلافل را خیلی خوش طعم و تردتر می کند این نوع را هم امتحان کنید.
آماده سازی : ۱۵ دقیقه
پخت : ۲۰ دقیقه
مواد لازم جهت تهیه فلافل نخود و هویج برای ۵ نفر :
نخود خام | ۲۰۰ گرم |
هویج متوسط | ۱ عدد |
پیاز کوچک | ۱ عدد |
سیر | ۳-۴ حبه |
انبه پودر شده | ۱ قاشق غذا خوری |
زیره سیاه | ۱/۲ قاشق چای خوری |
فلفل سیاه | ۱/۲ قاشق چای خوری |
زردچوبه | ۱ قاشق چای خوری |
جوش شیرین | ۱ قاشق چای خوری |
نمک | به میزان لازم |
طرز تهیه فلافل نخود و هویج :
نخود را حتما یک شبانه روز خیس کرده و آب آن را دوبار عوض کنید.
سپس نخود را دوبار در چرخ گوشت قرار دهید هویج و پیاز و سیر را هم اضافه کنید (می توانید با رنده ریز رنده کنید).
سپس ادویه جات را ریخته و مخلوط را خوب ورز می دهیم در یخچال قرار می دهیم. (هر چقدر مدت زمان ماندن در یخچال بیشتر باشد خمیر بهتر بهم می چسبد ) ماهیتابه نچسب را خوب داغ کرده روغن ریخته و از مواد با قالب برداشته و در روغن سرخ می کنیم.