کد مطلب: 16856 | زمان انتشار: ۱۹:۱۴:۱۱ - دوشنبه ۲۰ آذر ۱۴۰۲ | بدون نظر | دفعات مشاهده : 94 | |

طرز تهیه دمنوش انار برای سرماخوردگی

بیماری سرماخوردگی یک بیماری عفونی است که به دلیل تماس با ویروس‌های سرما، از جمله ویروس رینوویروس، مشکلات تنفسی را در افراد ایجاد می‌کند. این بیماری معمولاً در فصول سرد سال، مانند پاییز و زمستان شایع است.

علائم بیماری سرماخوردگی شامل عطسه، سرفه، درد گلو، خستگی، تب، درد سر و بدن، اشکال در تنفس و افزایش تولید اسپوتوم است. علاوه بر این، برخی افراد ممکن است از علائم دیگری مانند سرگیجه، تهوع و استفراغ نیز رنج ببرند.

بهترین راه برای پیشگیری از بیماری سرماخوردگی، از جمله شستشوی دست‌ها به طور منظم، استفاده از ماسک صورت در محیط‌های پر جمعیت و جلوگیری از تماس با افراد مبتلا به بیماری است. همچنین، افراد باید از تماس با اشیاء مشترک، مانند دستمال‌ها، پوشیدنی‌ها و ظروف، خودداری کنند.

درمان بیماری سرماخوردگی شامل استراحت، مصرف مایعات بیشتر، استفاده از داروهای ضد درد و تب، آنتی‌هیستامین‌ها و مکمل‌های ویتامین C است. همچنین، برخی از داروهای قطره‌ای برای رفع علائم انفولانزا و سرماخوردگی نیز در دسترس هستند.

به طور کلی، بیماری سرماخوردگی یک بیماری شایع است که معمولاً در فصول سرد سال رخ می‌دهد. با رعایت اقدامات پیشگیری و درمان مناسب، بسیاری از علائم آن قابل کنترل هستند. در صورت بروز علائم شدید، بهتر است به پزشک خود مراجعه کنید.

خواص بینظیر میوه انار

میوه انار یکی از محبوب‌ترین میوه‌های فصل پاییز است و به دلیل خواص غذایی و درمانی آن، از قدیمی‌ترین میوه‌هایی است که بشر مصرف می‌کرده است. این میوه با رنگ قرمز جذاب و طعم ترش و شیرین، علاوه بر استفاده در غذاها و نوشیدنی‌ها، خواص درمانی بسیار زیادی دارد.

خواص انار برای سلامتی

۱- پیشگیری از بیماری قلبی: انار باعث کاهش فشار خون می‌شود و به پیشگیری از بیماری‌های قلبی کمک می‌کند.

۲- کاهش التهابات: انار حاوی آنتی‌اکسیدان‌های قوی است که به کاهش التهابات در بدن کمک می‌کنند.

۳- تقویت سیستم ایمنی: وجود ویتامین C و آنتی‌اکسیدان‌ها در انار، به تقویت سیستم ایمنی بدن کمک می‌کند.

۴- کاهش خطر سرطان: مصرف انار به کاهش خطر سرطان، به خصوص سرطان پروستات، کمک می‌کند.

۵- بهبود عملکرد مغز: مصرف انار به بهبود عملکرد مغز و کاهش خطر بیماری‌هایی مانند آلزایمر کمک می‌کند.

۶- کاهش درد عضلانی: وجود پتاسیم در انار، به کاهش درد عضلانی و تقویت عضلات کمک می‌کند.

۷- کاهش خطر افسردگی: مصرف انار به کاهش خطر افسردگی و بهبود وضعیت روحی کمک می‌کند.

۸- تقویت استخوان‌ها: وجود کلسیم در انار، به تقویت استخوان‌ها و جلوگیری از بروز بیماری‌های استخوانی کمک می‌کند.

۹- بهبود گوارش: انار بهبود عملکرد گوارش و جلوگیری از بروز مشکلات گوارشی مانند یبوست کمک می‌کند.

۱۰- کاهش خطر ابتلا به دیابت: مصرف انار به کاهش خطر ابتلا به دیابت و کنترل قند خون کمک می‌کند.

۶ دستور متفاوت برای دمنوش انار

انار یکی از میوه‌های خوش آب و رنگ فصل پاییز و زمستان است که خواص فراوانی را دارد. این میوه بهشتی پر خاصیت را می توان به صورت تازه یا آب انار مصرف نمود اما اگر به نوشیدن دمنوش در فصل پاییز علاقمندید، دمنوش انار را فراموش نکنید.

دمنوش انار

دمنوش آب انار

  • آب انار را بگیرید و گرم کنید.
  • آب انار را به چای سبز، چای سیاه یا هر دمنوش گیاهی دیگری اضافه کنید.
  • دمنوشتان را شیرین کرده و میل کنید.
  • می توانید آب انار، آب جوش، چوب دارچین، چای خشک را درون قوری بریزید و به مدت ۱۵ تا ۲۵ دقیقه روی حرارت کتری قرار دهید تا دم بکشد و سپس دمنوش را از صافی رد و شیرین نموده و نوش جان کنید.

دمنوش انار و دارچین

  • آب را به جوش آورید.
  • یک مشت دانه انار ترجیحا ترش را با ۵ لیوان آب جوش و مقداری چوب دارچین در قوری بریزید.
  • قوری را روی کتری قرار داده و یک ربع تا بیست دقیقه صبر کنید تا دم بکشد.
  • ۲٫۳ لیوان از دمنوش را با ۱٫۳ لیوان عرق کاسنی مخلوط و با کمی عسل شیرین کرده و میل کنید.

دمنوش انار و گلپر

  • سه عدد انار متوسط را دون کنید و درون قوری بریزید.
  • یک لیوان آب جوش به قوری بیافزایید.
  • گلپر، نبات و چوب دارچین را به قوری افزوده و روی حرارت کتری قرار دهید.
  • به جای آب جوش می توانید از آب انار استفاده کنید.
  • اجازه دهید دمنوش شما کامل دم بکشد و سپس این دمنوش را بنوشید.

دمنوش دانه انار خشک شده

  • ۱۰۰ گرم دانه ی انار خشک شده را در ظرفی ریخته و به آن ۶ لیوان آب جوش بیافزایید.
  • قوری را روی حرارت کم قرار دهید و بگذارید تا ۳ دقیقه دم بکشد.
  • دمنوش را از روی حرارت بردارید و ۱۰ تا ۱۵ دقیقه صبر کنید.
  • چای را صاف و با عسل شیرین کرده و نوش جان کنید.

طرز تهیه دمنوش پوست انار تازه

  • یک عدد پوست انار تازه را درون قوری بریزید.
  • به آن یک قاشق چای خوری زنجبیل تازه رنده شده، یک عدد چوب دارچین و دو لیوان آب جوش بیافزایید.
  • قوری را روی حرارت کتری قرار دهید و ۲۰ دقیقه به آن زمان دهید تا دم بکشد.
  • دمنوش را صاف و شیرین کرده و نوش جان کنید.

دمنوش پودر پوست انار

  • یک قاشق از پودر پوست انار را در قوری بریزید.
  • به آن مقداری آب جوش بیافزایید.
  • اجازه دهید دمنوشتان کامل دم بکشد.
  • بعد از مدتی دمنوش را صاف کنید.
  • برای خوش طعم شدن دمنوش، کمی آب لیمو تازه و عسل طبیعی نیز اضافه و نوش جان کنید.

نکات مهم

  1. به دلیل قند موجود در انار، ‌بیماران دیابتی باید در مصرف آن احتیاط کنند.
  2. کسانی که از داروهای ضدچربی استفاده می کنند، باید از مصرف دمنوش انار خودداری کنند زیرا این دمنوش می تواند خطر رابدومیولیز (تخریب عضلات اسکلتی) را افزایش دهد.
  3. مبتلایان به زخم معده باید با احتیاط از دمنوش انار استفاده کنند.
  4. برای شیرین کردن دمنوش انار می توانید به جای عسل از نبات هم استفاده کنید.
  5. دمنوش انار با مقداری نبات و زنجبیل برای افراد سردمزاج مناسب تر است.
  6. دمنوش انار خواص فوق العاده ای دارد اما شما باید در مصرف آن احتیاط نمایید.

خواص دمنوش انار

دمنوش انار یکی از دمنوش‌های محبوب پاییزی است که به خاطر خواص زیادی که در درمان سرماخوردگی و برای کاهش وزن و لاغری دارد، شناخته شده است. اما این دمنوش به عنوان کاهنده قوی چربی و کلسترول خون، درمان‌کننده کبد چرب، درمان کننده جوش و آکنه بدن و صورت، جربی سوز، بازکننده عروق کرونر قلبی، پاک‌کننده و تصفیه‌کننده خون، درمان کننده بواسیر یا همورئید، درمان کننده آفت دهان، از بین برنده رسوبات کیسه صفرا، متعادل کننده طبع و مزاج و … است.

دمنوش انار و لاغری

یکی از نوشیدنی‌های مفید برای سرعت بخشیدن به سوخت و ساز بدن و افزایش سرعت کاهش وزن، دمنوش انار است. این دمنوش برای لاغری را قبل از خواب یا بعد از بیدار شدن از خواب و به صورت ناشتا میل کنید و از مزایای دمنوش انار برای لاغری بهره‌مند شوید.



ارسال نظر



لوگو اسپانسر