ماهی را می شود به انواع مختلفی طبخ کرد ما اینجا برای شما طرز تهیه تارتلت ماهی دودی را آورده ایم.
مواد لازم برای تهیه ی خمیر تارتلت :
آرد |
۱۲۵ گرم |
نمک |
یک چهارم قاشق چایخوری |
کره |
۷۵ گرم |
زردهی تخم مرغ |
۱ عدد |
ماست |
به اندازهی کافی |
مواد لازم برای مواد رویه تارتلت ماهی دودی :
ماهی دودی |
۲۰۰ گرم |
آبِلیموی تازه |
نصف لیمو |
کره |
۲۵ گرم |
پیاز خردکرده |
۱ عدد |
قارچ |
۵۰ گرم |
تخم مرغ |
۲ عدد |
خامه |
۶ قاشق سوپخوری |
پنیر گودا |
۱۰۰ گرم |
جعفری خردکرده |
۱ قاشق سوپخوری |
ادویه |
به مقدار کافی |
طرز تهیه تارتلت ماهی دودی :
آرد را در ظرفی الک کنید و نمک را به آن بیفزائید.
کره را تکه تکه سازید و داخل آرد بریزید و با نوک انگشت مخلوط کنید تا مواد، به شکل خرده نان درآید. برای آسانی کار، میتوانید از خمیرگیر غذاساز خانگی استفاده کنید.
زرده ی تخم مرغ را به مواد اضافه نمائید و دوباره با نوک انگشتان مخلوط سازید.
ماست را کم کم افزوده و خمیر را جمع کنید.
توجه داشته باشید که این خمیر نیاز به ورز دادن ندارد.حالا خمیر را در کیسهی نایلونی بگذارید و به مدت ۱۵ دقیقه در یخچال استراحت دهید.
اینک خمیر را به شکل دایره و به ضخامت ۳ میلیمتر با وردنه باز کنید و در قالب های کوچک تارت پهن کنید و با چنگال چند سوراخ در آنها ایجاد نمائید.
خمیر را در فر -که با دمای ۱۷۵ درجهی سانتیگراد گرم کرده اید- به مدت ۲۰-۳۰ دقیقه بپزید تا طلائیرنگ شود.
اکنون ماهی را همراه با آب و نصف آبِ لیموترش در ظرفی قرار دهید و بگذارید کمی بپزد.
سپس تیغهای ماهی را جدا سازید. کره را در ظرف مناسبی بریزید و روی حرارت بگذارید و پیاز را در آن کمی تفت دهید.
قارچ را خرد کنید و به پیاز بیفزائید و ۳-۴ دقیقه تفت دهید.
ماهی های استخوان گرفته و ادویه را اضافه نمائید.
اکنون مایه را در تارتلتها بریزید و کنار بگذارید.
تخم مرغ ها را با چنگال بزنید، خامه، پنیر و بقیهی آبلیمو را بیفزائید و مخلوط کنید، جعفری و کمی ادویه به آن اضافه کنید و روی مواد داخل خمیر بریزید.
سپس در فر (تاون) گرمشده با دمای ۱۸۰ درجهی سانتیگراد، به مدت ۳۰-۳۵ دقیقه بپزید تا تارتلت ها طلائی رنگ شوند.