کد مطلب: 4612 |
زمان انتشار:
۹:۵۹:۱۴ - جمعه ۲۲ آذر ۱۳۹۲ |
|
دفعات مشاهده :
1,569 |
|
طرز تهیه ی کتلت بادمجان
آموزش طرز تهیه ی کتلت بادمجان
مواد لازم :
بادمجان |
دو عدد |
سیب زمینی آب پز |
سه عدد |
پیاز و تخم مرغ |
یک عدد |
جعفری خردشده |
یک قاشق غذاخوری |
پنیر پیتزا |
۳۰ گرم |
نمک و آرد سوخاری و روغن |
به میزان لازم |
طرز تهیه کتلت بادمجان :
بادمجان ها را روی اجاق یا در فرکبابی کرده و سپس پوست کنده و ساطوری خرد کنید. سیب زمینی آب پز و پیاز را رنده کرده و با جعفری، تخم مرغ، نمک و پنیر پیتزا مخلوط کنید. آرد سوخاری را تا جایی به مواد اضافه کنید که کمی سفت شده و به دست نچسبد. بعد به صورت گرد یا هر شکل دیگری در آورده و در روغن دو طرف آن را سرخ کنید یا در فر با حرارت ۲۰۰ درجه سانتی گراد قرار دهید تا طلایی شود.
مطلب بعدی »
« مطلب قبلی