کد مطلب: 5629 |
زمان انتشار:
۱۴:۴۳:۰۱ - یکشنبه ۱۵ دی ۱۳۹۲ |
|
دفعات مشاهده :
13,449 |
|
طرز تهیه ی سس رنگی
چهار نوع سس مایونز رنگی (برای فوندو)
سس مایونز را می توانیم با اضافه کردن اسانس های مختلف به رنگ و طعم متنوعی در آوردیم .
۱-به نسبت هر لیوان سس مایونز ۱۰۰ تا ۱۵۰ گرم خامه اضافه کرده تا کاملاً سفید خوش طعم گردد .
۲-به نسبت هر لیوان سس مایونز یک قاشق سوپخوری رب گوجه فرنگی خوش رنگ اضافه می نمائیم تا صورتی و خوشرنگ بشود.
۳-به نسبت هر لیوان سس مایونز ۲ تا ۳ قاشق سوپخوری خردل اضافه می کنیم تا زرین و طلائی شود.
۴-به نسبت یک لیوان سس مایونز ۳ تا ۴ قطره رنگ سبز مخصوص غذا و یا ۲ قاشق سوپخوری معطر خورده شده ریز مثل نعناع – ترخان – جعفری اضافه می نمائیم تا سبز خوشرنگ گردد .
منبع:lovelyfoods.com
عزیزم با آب لبو و زعفران خیلی خوب میشه,,با جوشوندن چند برگ کلم قرمز میتونید یه رنگ بنفش هم داشته باشید
با کلم قرمز و مقداری آبلیمو هم می شه رنگ بنفش یاسی درست کرد ، به ترتیب زیر هم آماده می شه :
چند برگ کلم قرمز + یک چهارم لیوان آبلیمو (مقدار آبلیمو باید طوری باشه که سطح کلم هارو بپوشونه) بعد آبلیمو رنگ بنفش یاسی به خودش می گیره و ما برگ های کلم رو کنار می ذاریم و از آبلیمو رنگی استفاده می کنیم .
ضمنا از زعفران هم می شه استفاده کرد و سس رو رنگی کرد .