کد مطلب: 8583 |
زمان انتشار:
۱۲:۲۳:۰۱ - جمعه ۲۸ آذر ۱۳۹۳ |
|
دفعات مشاهده :
431 |
|
سلام دوستان عزیز این پاناکوتای اناری و که می بینید خیلی خوشمزه است حتما درستش کنید و از خوردنش تو بلندترین شب سال لذت ببرید.
مواد لازم :
خامه |
۲۰۰ گرم |
شیر |
۲/۱ لیوان |
پودر ژلاتین |
۱ ق غ |
عسل |
۱ ق غ |
چوب دارچین |
۱ عدد |
ژله انار |
۱ بسته |
آب جوش |
۱ لیوان |
انار |
۱ عدد |
طرز تهیه :
ابتدا انارهارو دون کنید ، ظرف موردنظرتون را انتخاب کنید و به صورت مورب قرار بدید و کمی از انارهارو توش بریزید.
من ظرفمو توی جا تخم مرغیم گذاشتم اگه برای شما پایه نداشت می تونید توی ظرفی کمی نمک بریزید و لیوانتونو توی اون کج کنید بعد انار بریزید اینطوری تکون نمی خوره .
ا لیوان آب جوش را توی ژله بریزید تا حل بشه بذارید کمی خنک شه بعد روی انارها قاشق قاشق بریزید ، تا کمی نزدیک لبه لیوان و بگذارید تو یخچال تا ببنده ۱ ساعت کافیه .
ژلاتین را با شیر قاطی کرده و روی کتری بخار آب قرار داده تا ذوب بشه و خوب حل بشه . چوب دارچین هم می شویید و میذارید توش تا عطرش به مواد بره .
توی ظرف دیگه خامه رو با ۲ قاشق عسل مخلوط کنید یا به جای عسل شکر بریزید اینطوری سفیدتر میشه و رنگ عسل و به خودش نمی گیره من عسل ریختم چون طعم بهتری میده بعد مواد ظرف بالا یعنی شیر و ژلاتین و بهش اضافه می کنیم تا کمی حل بشه و بعد گاز را خاموش می کنیم.
دارچین هارو هم دریبارید.
توی ظرف بزرگتری یخ و آب می ریزیم و این ظرف مواد توش میذاریم تا زودتر خنک بشه و بعد قاشق قاشق به لیوان ژله بسته شده اضافه می کنیم می گذاریم ۲ ساعت تو یخچال بمونه و بعد نوش جان کنید.
خیلی خوشمزه میشه من که زیاد اهل ژله و دسر نیستم پسندیدم پس شما هم می پسندید .