کد مطلب: 5377 |
زمان انتشار:
۱۵:۳۱:۰۴ - سه شنبه ۱۰ دی ۱۳۹۲ |
|
دفعات مشاهده :
877 |
|
آموزش طرز تهیه نان خرما و گردو دارچینی
مواد لازم :
گردوی تفت داده و خرد شده : نصف پیمانه
خرمای بدون هسته و خرد شده : ۲۲۵ گرم
جوش شیرین : کمتر از یک قاشق چای خوری
آب جوش : یک پیمانه
آرد کیک : ۲ پیمانه
شکر : نصف پیمانه
بکینگ پودر : یک و نیم قاشق چای خوری
نمک : یک چهارم قاشق چای خوری
پودر دارچین : نصف قاشق چای خوری
کره : ۱۱۵ گرم
تخم مرغ : یک عدد
اسانس وانیل : یک قاشق چای خوری
طرز تهیه
۱) فر را از قبل روی ۱۸۰ درجه سلسیوس تنظیم و ظرفی به ابعاد ۸۱۳۲۳ سانتی متر را کمی چرب کنید و کنار بگذارید.
۲) خرمای خرد شده، جوش شیرین و نمک را با هم مخلوط کنید و سپس یک لیوان آب جوش به آن بیفزایید و کنار بگذارید تا به دمای اتاق برسد.
۳) آرد، شکر، بکینگ پودر، نمک و دارچین را با هم مخلوط و کره را به آن اضافه کنید. این ماده را یا با دست و یا با هم زن مخلوط کنید و سپس گردو را به آن بیفزایید.
۴) در ظرف جداگانه ای تخم مرغ و وانیل را با هم بزنید.
۵) مخلوط آرد و تخم مرغ را به خرمای خنک شده اضافه کنید و به ظرف آماده شده بریزید و به مدت ۵۵ تا ۶۵ دقیقه در فر قرار دهید تا نان پخته شود.
ashpaz-bashi.blogfa.com