کد مطلب: 11925 |
زمان انتشار:
۱۲:۰۹:۳۸ - دوشنبه ۱۵ آذر ۱۳۹۵ |
|
دفعات مشاهده :
286 |
|
آماده سازی و پخت جوجه اسپایسی : ۶۰ دقیقه
مواد لازم جهت تهیه جوجه اسپایسی برای ۶ نفر :
ماست |
۱/۴ لیوان |
آبلیمو |
۲ قاشق غذاخوری |
روغن |
۲ قاشق غذاخوری |
سیر |
۲ حبه خرد شده |
زنجبیل رنده شده |
۱ قاشق غذاخوری |
زیره سبز |
۱/۲ قاشق چایخوری |
تخم گشنیز |
۱/۲ قاشق چایخوری |
زردچوبه |
۱/۲ قاشق چایخوری |
نمک |
۱/۲ قاشق چایخوری |
فلفل سیاه |
۱/۲ قاشق چایخوری |
سینه مرغ |
۴ عدد یا ۸ عدد ران بی استخوان |
پیاز خلالی |
۱/۲ لیوان |
گشنیز خرد شده |
۲ قاشق غذاخوری |
سماق |
۱ قاشق غذاخوری |
طرز تهیه جوجه اسپایسی :
در یک کاسه بزرگ ، ماست ، آب لیمو ، روغن ، سیر، زنجبیل، زیره سبز ، گشنیز، زردچوبه، نمک، فلفل سیاه ، فلفل هندی و مرغ ها را مخلوط کنید، ۱۲ساعت در یخچال بماند.
طعم پیاز : در همین حال، در یک کاسه پیاز، گشنیز، سماق قرمز، نمک و فلفل سبز تند را ترکیب کرده و در کنار کباب بگذارید.
مرغ ها را سیخ کرده و کباب کنید.