کد مطلب: 10262 |
زمان انتشار:
۱۱:۵۰:۱۱ - پنجشنبه ۲۷ فرو ۱۳۹۴ |
|
دفعات مشاهده :
508 |
|
ساندویچ گوشت ماهی سالمون ترکیب شده با مقداری هویج تازه و مقداری خیار شور تازه می باشد و اگر به ادویه های تند هم علاقه مند باشید باید گفت فلفل و سرکه می تواند این ساندیچ را خوشمزه تر کند.
زمان لازم : ۲۰ دقیقه
مواد لازم :
باگت یا نان ساندویچی |
یک نصفه نان |
ماهی سالمون بدون استخوان |
۱ عدد |
گوجه فرنگی کوچک |
۲ عدد |
خیار شور |
۱ عدد |
هویج درشت رنده شده |
مقداری |
ادویه جات ترش و تند (در صورت دلخواه ) |
مقداری |
طرز تهیه :
۱ – در ابتدا یک نصفه رول ساندویچ را تهیه کرده و برای این کار بهتر است یک نان سالم را از وسط با چاقو برش بزنید. ماهی را پس از آنکه خوب پخته شد ،ریش ریش کرده و آنها را در نان می ریزیم .
۲ – هویج های رنده شده و خیار شور های برش زده شده و گوجه فرنگی های خرد شده را به محتوای ساندویچ اضافه می کنیم و در صورت تمایل می توانید مقداری ادویه جات تند و یا مقداری سرکه روی سالاد ساندویچ بریزید.
ارزش غذایی در هر وعده :
۴ گرم چربی اشباع نشده
۵۷۵ کیلو کالری بیامجی
۲۵ گرم چربی اشباع شده
۴ گرم فیبر
۱۲ گرم شکر
۱۳ گرم پروتئین
۱۰۹۴ میلی گرم سدیم
ارزش روزانه به براساس رژیم غذایی ۲۰۰۰ کالری
منبع : seemorgh.com