کد مطلب: 9882 |
زمان انتشار:
۱۹:۰۸:۱۸ - یکشنبه ۱۷ اسف ۱۳۹۳ |
|
دفعات مشاهده :
561 |
|
مواد لازم :
نان باگت |
به مقدار لازم |
گوجه فرنگی |
۳ عدد |
سیر |
۴ الی ۵ عدد |
روغن زیتون |
به میزان لازم |
ریحان خرد شده |
۳ الی ۴ قاشق غذا خوری |
پنیر موزارلا |
۱۸۰ الی ۲۰۰ گرم |
نمک |
قدری |
طرز تهیه :
قسمت گوشتی گوجه فرنگی خرد کنید . سیر رنده شده را گوجه فرنگی و ریحان خرد شده و مقدار کمی نمک و پنیر مخلوط کرده ، سپس روغن زیتون اضافه کنید تا حدی که همه مواد به روغن آغشته شود . در یک ظرف در بسته به مدت یک الی دو ساعت در یخچال بگذارید .
حلقه های نان باگت را در سینی فر بچینید و روی نانها را دو باره روغن زیتون بزنید و و مواد آماده شده را روی نانها بریزید .
فر را با ۱۸۰ درجه سانتیگراد گرم کنید و سینی را در قسمت وسط فر به مدت ۱۵ الی ۲۰ دقیقه بگذارید تا زمانی که نان برشته و پنیر آب شود . از فر در آورده و در صورت تمایل با سس میل کنید.
من به علت در دسترس نبودن ریحان در این فصل ، از جعفری استفاده کردم.
نان سیر بروسکتا یک اسنک یا پیش غذا ( اشتها آور ) ایتالیایی است .
منبع : ashpazierangin.net