کیک گوشت و پنیر را میتوان در قالب گرد با لبههای دالبری نیز مطابق شکل تهیه نمود و روی آن را با سس سفید و قرمز و کنارههای آن را با چیپس تزئین کرد
مواد لازم
گوشت چرخکرده یک کاسه ماستخوری
نخودفرنگی نصف یک قوطی کنسرو
سوسیس هات داگ یک عدد
پنیر پیتزا دویست گرم
نان لواش یا نصف بسته خمیر فولیکا دو عدد
سس سفید و قرمز برای تزئین
رب گوجهفرنگی یک قاشق غذاخوری
روغن نصف فنجان
پیاز یک عدد
نمک، فلفل و زردچوبه به مقدار لازم
با این مقدار مواد لازم به اندازه یک دیس رولت خوری از «کیک گوشت و پنیر» خواهیم داشت.
طرز تهیه کیک گوشت و پنیر
یک عدد پیاز را با نصف فنجان روغن سرخ کرده، کمی زردچوبه اضافه میکنیم. یک قاشق رب گوجه را در آن تفت داده، سپس گوشت و کمی نمک و فلفل به آن اضافه میکنیم. در آخر یک فنجان کنسرو نخودفرنگی را اضافه کرده تا مایه وسط کیک آماده شود.
دو الی سه لایه نان لواش نرم یا خمیر نازک فولیکا، ته یک قالب تفلون مستطیلی انداخته، روی آن مقداری مایه گوشت میریزیم. سپس مقداری پنیر پیتزا رنده شده و بعد چند تا از سوسیسهای حلقه شده را اضافه میکنیم.
دوباره نان، مایه گوشت، پنیر پیتزای رنده شده و سوسیسهای حلقه شده را اضافه کرده تا قالب پر شود. در نهایت لبههای نان را به داخل قالب تا میزنیم و روی آن را با فویل آلومینیومی میپوشانیم.
فر را از نیم ساعت قبل با شعله متوسط (۱۸۰ درجه سانتیگراد) روشن میکنیم و بعد قالب را برای نیم ساعت در طبقه وسط فر قرار داده تا بپزد. بعد از کمی سرد شدن، کیک را برگردانده و روی آن را با سس سفید و قرمز تزئین میکنیم تا آماده پذیرایی شود.
کیک گوشت و پنیر را میتوان در قالب گرد با لبههای دالبری نیز مطابق شکل تهیه نمود و روی آن را با سس سفید و قرمز و کنارههای آن را با چیپس تزئین کرد.
و یا میتوان این غذا را در قالبهای دیگر نیز مطابق شکل تهیه نمود.
کالری موجود در کیک گوشت و پنیر
مقدار کالری موجود در کل کیک گوشت و پنیر حدوداً ۲۷۵۰ کیلوکالری میباشد.
مقدار کالری موجود در یک برش از غذا (یک پنجم آن) حدوداً ۵۵۰ کیلوکالری میباشد.