کد مطلب: 6431 |
زمان انتشار:
۱۰:۳۳:۱۶ - یکشنبه ۹ شهر ۱۳۹۳ |
|
دفعات مشاهده :
446 |
|
در یک کاسه کوچک، تخممرغ، آب، نمک و فلفل سیاه را با یکدیگر مخلوط کنید. با چنگال آنها را هم بزنید تا کاملا مخلوط شوند
این املت بسیار ساده و تقریبا همان خاگینه خودمان است و با خاگینه تفاوتی جزئی دارد.
تعداد: ۱ نفر | زمان تهیه و پخت: ۱۰ دقیقه
مواد لازم:
دو عدد تخممرغ
دو قاشق غذاخوری آب
۱/۸ قاشق چایخوری نمک
فلفل سیاه
یک قاشق غذاخوری کره
طرز تهیه:
در یک کاسه کوچک، تخممرغ، آب، نمک و فلفل سیاه را با یکدیگر مخلوط کنید. با چنگال آنها را هم بزنید تا کاملا مخلوط شوند.
تابه بزرگی را روی حرارت ملایم گرم کنید. کره را داخل آن آب کنید. مخلوط تخممرغ را درون تابه بریزید و شعله را کم کنید و سریعا تخممرغها را با قاشق جوبی هم بزنید تا همه جای آن سفت و پخته شود.
با کفگیر یکسوم املت را روی مرکز برگردانید و داخل بشقاب قرار دهید. برای تهیه املت بیشتر باید همین مراحل را تکرار کنید.
در صورت تمایل، میتوانید در مرحله پایانی، ¼ پیمانه پنیر چدار رنده شده و پنیر گودا یا موزارلا (بسته به سلیقه خود) روی املت بریزید و سپس آن را تا و سرو کنید.
ارزش غذایی:
کالری: ۲۴۵
چربی: ۲۱ گرم
کلسترول: ۴۰۳ میلیگرم
کربوهیدرات: ۱ گرم
پروتئین: ۱۳ گرم
قند: ۱ گرم
فیبر: ۰ گرم
سدیم: ۵۳۵ میلیگرم