کد مطلب: 8475 |
زمان انتشار:
۱۴:۳۷:۴۵ - جمعه ۲۱ آذر ۱۳۹۳ |
|
دفعات مشاهده :
368 |
|
مواد لازم :
رشته پاکستانی ۱ بسته
شکلات تخته ای قهوه ای ۱۰۰ گرم
کره ۱۰۰ گرم
خلال بادام ۵۰ گرم
پودر پسته جهت تزیین
طرز تهیه :
ابتدا کره رو روی حرارت قرار می دیم تا ذوب بشه .
رشته پاکستانی رو کاملا خرد کرده و در ماهیتابه بریزید و تفت بدین تا رنگ اون کمی برگرده .
نکته :
بهتره رشته خوب خرد بشه . تقریبا به اندازه ۸-۷ میلیمتر . لزومی نداره دونه دونه خط کش بذارید و اندازه بگیرید منظورم اینه که کاملا خرد بشن .
بعد خلال بادام رو کمی خرد کرده و به رشته ها اضافه می کنیم .
نکته :
می تونید از گردوی نگینی شده هم استفاده کنید .
شکلات رو به روش بن ماری آب کرده و داخل ماهیتابه می ریزیم .
خوب مخلوط می کنیم .
بعد داخل کپسول می ریزیم .
نکته :
می تونید داخل جعبه باقلوا هم درست کرده و بعد برش بزنید .
آخر سر روی هر کدوم کمی پودر پسته می ریزیم .
این باقلوا رو تا یک هفته در یخچال می تونید نگهدارید .
منبع: بهار سایت