کد مطلب: 15171 | زمان انتشار: ۱۷:۲۳:۱۶ - دوشنبه ۷ آبا ۱۳۹۷ | بدون نظر | دفعات مشاهده : 208 | |

با شربت خانگی ضد سرماخوردگی آشنا شوید..!

با شربت خانگی ضد سرماخوردگی آشنا شوید..!

چند روز پیش با یکی از دوستانم تماس گرفتم و با شنیدن صدای گرفته اش فهمیدم سرما خورده است و گلودرد دارد. به شوخی گفتم وسط چله ی تابستان و سرماخوردگی! بعد خاطرم آمد که تا همین چند سال پیش من هم اواسط مرداد ماه سرما می خوردم و تا خوب شدن کامل کلی مکافات می کشیدم. سرماخوردگی در تابستان به زحمت خوب می ‌شود چون فرد سرماخورده مدام در معرض باد کولر قرار می گیرد و وضعیتش بدتر می ‌شود. در هر حال بدن ما هر روز در برابر عوامل و شرایطی قرار می گیرد که آن را در برابر بیماری های ویروسی و باکتریایی آسیب پذیر می ‌کند. سیستم ایمنی بدن ما وظیفه دارد که ما را در برابر میکروارگانیسم های آسیب رسان حفاظت کند اما عواملی مانند بی تحرکی، تغذیه ی نامناسب، تغییرات ناگهانی دمای هوا و غیره سیستم ایمنی را آسیب پذیر و ضعیف کرده و ما را بیمار می کند. در نتیجه امکان دارد وسط تابستان هم سرما بخوریم. اگر شما هم چند روزی است احساس سرماخوردگی و گلودرد دارید به فکر مقابله با ویروس هایی باشید که به بدن تان نفوذ کرده اند. برای این کار یک شربت ضدویروس خانگی ساده و موثر برایتان داریم. با ما باشید تا با ترکیبات و فواید این نوشیدنی ضدویروس بیشتر آشنا شوید.

مصرف شربت تخم بالنگو مانع بروز سرماخوردگی در افراد می‌شود، تخم بالنگو مقوی معده، قلب و مغز است و اخلاط سوخته را دفع می‌کند، به همین دلیل قوه مُدبره را تقویت کرده در نتیجه مقاومت بدن افراد را در مقابل سرماخوردگی افزایش می‌دهد.

تخم بالنگو مقوی قلب است، باعث کاهش تپش قلب و احساس سبکی در قفسه سینه می‌شود همچنین در کاهش احساس وحشت نیز مفید است.
افراد و اطفالی که به طور دائم به نزله (ترشحات پشت حلق) و زکام (سرماخوردگی) دچار می‌شوند، اگر یک سال به طور مداوم به جای آب، شربت تخم بالنگو بخورند، دیگر سرما نمی‌خورند زیرا تخم بالنگو مقوی معده، قلب و مغز است و اخلاط سوخته را دفع می‌کند، به همین دلیل قوه مُدبره را تقویت کرده در نتیجه مقاومت بدن افراد را در مقابل سرماخوردگی افزایش می‌دهد.

شربت تخم بالنگو را می‌توان در ورم روده (کولیت)، به‌عنوان یک «کمک دارو» نیز تجویز کرد؛ مصرف این شربت تاثیر زیادی در درمان ورم روده دارد به‌خصوص اگر میزان گلاب بیشتر باشد، در این صورت بهتر است شربت را گرم بخورند و شکم را گرم نگه دارند.

دستور تهیه شربت تخم بالنگو
– یک سوم لیوان گلاب
– دو سوم لیوان آب
– یک قاشق مرباخوری شکر
– یک قاشق چایخوری تخم بالنگو

این مواد را با هم مخلوط و مصرف کنید.



ارسال نظر



لوگو اسپانسر