کد مطلب: 6456 | زمان انتشار: ۱۱:۲۴:۳۳ - دوشنبه ۱۰ شهر ۱۳۹۳ | بدون نظر | دفعات مشاهده : 586 | |

دستور تهیه سوپ لبو

beet-soup-recipe

آماده سازی: ۳۰ دقیقه
مدت انتظار: ۱ ساعت
مجموعاً: ۱ ساعت و ۳۰ دقیقه

مواد اولیه :

برای ۴ نفر
شیر یک و نیم پیمانه
پیاز ۲عدد (نگینی)
آبلیمو ۲قاشق سوپخوری
کره ۱چهارم پیمانه
هویج ۲عدد
خامه ۴قاشق سوپخوری (برای تزیین)
کرفس ۲ساقه (خرد شده)
لبو نیم کیلو (پخته)
نمک به میزان لازم
فلفل به میزان لازم

طرز تهیه :

ابتدا کره را در ظرف مورد نظر ریخته و روی شعله قرار می‌دهیم تا آب شود. سپس پیاز، کرفس و هویج‌های خرد شده را به ترتیب به کره اضافه می‌کنیم و به اندازه‌ای تفت می‌دهیم که سبزی‌ها تغییر رنگ دهند. لبو را رنده زده و به همراه یک قاشق سوپخوری آبلیمو و آب مرغ به سبزی‌های سرخ شده افزوده و آن را با نمک و فلفل مزه‌دار می‌کنیم و به مدت نیم ساعت حرارت می‌دهیم تا مواد بپزند. البته کمی از لبو رنده شده را برای تزیین روی سوپ کنار می‌گذاریم، بعد از پخت قابلمه را کنار گذاشته تا سرد شود. سپس همه مواد را در غذاساز ریخته تا سوپی نرم حاصل شود، سوپ را داخل قابلمه برمی‌گردانیم و شیر را به آن اضافه کرده تا جوش بیاید. در پایان بقیه آبلیمو را اضافه کرده و هم می‌زنیم، سپس سوپ را درون سوپخوری ریخته و سطح روی آن را با خامه و لبوی رنده شده تزیین می‌نماییم

نکات:

۱)اگر دوست دارید داخل لبوی رنده شده شکر هم بزنید.

۲)اضافه کردن خامه داخل این سوپ ان را خوشمزه تر میکند.

۳)اگر دوست دارید سوپ شما به رنگ صورتی خوشرنگ باشد مقدار شیر را بیشتر کنید یا خامه را درون سوپ هم استفاده کنید.

۴)بهتر است از شیر پر چرب برای این سوپ استفاده شود.



ارسال نظر



لوگو اسپانسر