کد مطلب: 975 | زمان انتشار: ۲۱:۴۳:۳۴ - چهارشنبه ۲۴ مهر ۱۳۹۲ | بدون نظر | دفعات مشاهده : 870 | |

طرز تهیه‌ی رولت املت قـارچ با اسفناج

طرز تهیه‌ی رولت املت قـارچ با اسفناج

آموزش آشپزی.طرز تهیه املت قارچ.املت قارچ و اسفناج

ابتدا تخم‌مرغ‌ها را با شیر، آرد و پودر سیر خوب هم می‌زنیم، سپس این مایه را در یک تابه تفلون با کمی روغن آن قدر سرخ می‌کنیم تا دو طرفش قرمز رنگ شود.

مـواد لازم

تخم‌مرغ                                                              دو عدد

شیر                                                                   یک فنجان

آرد                                                                     یک قاشق غذاخوری

پودر سیر                                                            یک قاشق چای‌خوری

اسفناج                                                              ۳۰ شاخه

قارچ حلقه شده                                                  یک بسته کوچک

پنیر پارمزان (هر نوع پنیری که بتوانید رنده کنید)    به میزان لازم

 

طرز تهیه

* ابتدا تخم‌مرغ‌ها را با شیر، آرد و پودر سیر خوب هم می‌زنیم، سپس این مایه را در یک تابه تفلون با کمی روغن آن قدر سرخ می‌کنیم تا دو طرفش قرمز رنگ شود.

* ورقه سرخ شده را در بشقابی گذاشته و در همان تابه قارچ و اسفناج را تفت داده و سپس وسط ورقه سرخ شده می‌ریزیم و پنیر می‌پاشیم.

* املت را رول (لوله) کرده و بار دیگر روی آن پنیر رنده شده می‌ریزیم.

بخش تغذیه و آشپزی تبیان

 



ارسال نظر



لوگو اسپانسر