کد مطلب: 10927 | زمان انتشار: ۱۳:۰۴:۰۸ - پنجشنبه ۱۹ آذر ۱۳۹۴ | بدون نظر | دفعات مشاهده : 604 | |

طرز تهیه لبوی مراکشی

طرز تهیه لبوی مراکشی

آماده سازی و پخت لبوی مراکشی : ۱۲۰ دقیقه

مواد لازم جهت تهیه لبوی مراکشی :

 لبو متوسط ۱ کیلوگرم
 آب ۱٫۵ لیتر
پاپریکا ۱ قاشق غذاخوری
 شکر ۳۰۰ گرم یا بیشتر
عرق بهار نارنج ۱ فنجان
زیره سبز ۱ قاشق چایخوری
دارچین ۱/۲ قاشق چایخوری
آبلیمو به میزان لازم
پیازچه خرد شده ۶ عدد
نمک ۱ قاشق مرباخوری

طرز تهیه لبوی مراکشی :
لبو ها را در قابلمه ریخته و بگذارید بمدت ۱ ساعت بجوشد تا پخته شود.
از آب در آورده و پوست آن را بگیرید.
۱٫۵ فنجان از آب آن را درون یک کاسه ریخته و بقیه مواد را اضافه کرده و مخلوط کنید.

لبوها را برش داده و با مواد مخلوط کنید.
به مدت ۱ ساعت در یخچال بگذارید.



ارسال نظر



لوگو اسپانسر