کد مطلب: 10927 |
زمان انتشار:
۱۳:۰۴:۰۸ - پنجشنبه ۱۹ آذر ۱۳۹۴ |
|
دفعات مشاهده :
604 |
|
آماده سازی و پخت لبوی مراکشی : ۱۲۰ دقیقه
مواد لازم جهت تهیه لبوی مراکشی :
لبو متوسط |
۱ کیلوگرم |
آب |
۱٫۵ لیتر |
پاپریکا |
۱ قاشق غذاخوری |
شکر |
۳۰۰ گرم یا بیشتر |
عرق بهار نارنج |
۱ فنجان |
زیره سبز |
۱ قاشق چایخوری |
دارچین |
۱/۲ قاشق چایخوری |
آبلیمو |
به میزان لازم |
پیازچه خرد شده |
۶ عدد |
نمک |
۱ قاشق مرباخوری |
طرز تهیه لبوی مراکشی :
لبو ها را در قابلمه ریخته و بگذارید بمدت ۱ ساعت بجوشد تا پخته شود.
از آب در آورده و پوست آن را بگیرید.
۱٫۵ فنجان از آب آن را درون یک کاسه ریخته و بقیه مواد را اضافه کرده و مخلوط کنید.
لبوها را برش داده و با مواد مخلوط کنید.
به مدت ۱ ساعت در یخچال بگذارید.