کد مطلب: 3948 |
زمان انتشار:
۲۰:۴۸:۵۳ - جمعه ۱۵ آذر ۱۳۹۲ |
|
دفعات مشاهده :
798 |
|
آموزش طرز تهیه پلوی سبزیجات
مواد لازم:
برنج ۲ پیمانه
گل کلم ۲۰۰ گرم
اسفناج ۵۰۰ گرم
گوجه فرنگی ۲ عدد
پیاز ۲ عدد
قارچ ۲۰۰ گرم
هویج ۱ عدد
ادویه مخصوص ۱ قاشق چایخوری
روغن مایع ۲/۱ پیمانه
زعفران به میزان لازم
نمک ۲ قاشق چایخوری
طرز تهیه:
ابتدا اسفناج را خرد کرده کمی بخار پز می کنیم که سبک شود ۰ در ظرفی ( تابه )پیاز را سرخ می کنیم قارچ را خرد کرده اضافه می کنیم کمی تفت می دهیم سپس هویج را نگینی کرده و ۱۰ دقیقه آبپز می کنیم ۰ گل کلم ( کلم بروکلی ) را به قطعات کوچک برش می زنیم همراه با هویج کمی تفت می دهیم ، اسفناج را اضافه می کنیم تمام سبزیجات را به مدت چند دقیقه با هم مخلوط ادویه مخصوص و نمک و زعفران حل شده را اضافه می کنیم اجازه می دهیم تمام این ترکیب مزه دار شوند و اصلا آبی نداشته باشند برنج را آبکش کرده یک لایه درون ظرف ( قابلمه ) می ریزیم با کمی روغن ،لایه وسط از مایع سبزیجات استفاده می کنیم و لایه آخر ( سوم ) برنج می کشیم و اجازه می دهیم ۱۰ دقیقه دم بکشد . بعد سرو می کنیم .