کد مطلب: 8534 | زمان انتشار: ۱۴:۴۲:۲۶ - دوشنبه ۲۴ آذر ۱۳۹۳ | بدون نظر | دفعات مشاهده : 1,100 | |

طرز تهیه کوکی لاهیجان مناسب برای عصرانه

1358324347803940_large

فر را روی ۱۶۰ درجه سانتی‌گراد روشن می‌کنیم. بیکینگ‌پودر و آرد را مخلوط و الک می‌کنیم. روغن صاف جامد و پودر قند را با همزن می‌زنیم تا یکنواخت و کاملاً لطیف و پفکی (۷ دقیقه) شود

 

در این آموزش تصویری آشپزی، طرز تهیه کوکی لاهیجان را در اختیار شما قرار داده‌ایم تا بتوانید به آسانی، این کیک خوشمزه را در منزل تهیه نمایید.

مواد لازم:

پودر قند: ۴۵۰ گرم
روغن صاف جامد: ۳۰۰ گرم

روغن مایع: ۱۰۰ گرم

تخم مرغ: ۶ عدد

وانیل : یک هشتم قاشق چای‌خوری

شیر: ۲۵۰ میلی‌لیتر

آرد قنادی: ۸۵۰ گرم

بیکینگ‌پودر: ۱ قاشق چای‌خوری

پودر کاکائوی مرغوب: ۲ قاشق سوپ‌خوری

گردوی خرد شده: ۳۵۰ گرم

کشمش پلویی: ۳۵۰ گرم

طرز پخت:

– فر را روی ۱۶۰ درجه سانتی‌گراد روشن می‌کنیم. بیکینگ‌پودر و آرد را مخلوط و الک می‌کنیم. روغن صاف جامد و پودر قند را با همزن می‌زنیم تا یکنواخت و کاملاً لطیف و پفکی (۷ دقیقه) شود
– روغن مایع را اضافه کرده و سه دقیقه دیگر هم می‌زنیم. تخم مرغ‌ها را یکی یکی اضافه کرده و هر کدام را ۱ دقیقه هم می‌زنیم.
– وانیل و شیر را هم اضافه کرده و هم می‌زنیم.
– مخلوط آرد را کم کم به مخلوط اضافه می‌کنیم. (الک می‌کنیم)
– در مرحله آخر، پودر کاکائو را داخل آرد ریخته و داخل مواد، الک می‌کنیم و باز هم مواد را مخلوط می‌کنیم.
– حالا گروی خرد شده و کشمش را هم می‌ریزیم و مواد را مخلوط می‌کنیم.
– اگر پودر کاکائوی تیره و مرغوبی داشته باشید، مخلوط تیره‌تر می‌شود و نهایتاً شیرینی‌های خوش‌رنگ‌تری خواهید داشت.
– مواد را درون قیف بدون ماسوره می‌ریزیم و داخل سینی و با فاصله، می‌ریزیم. یا از اسکوپ‌زن بستنی استفاده می‌کنیم. در صورت امکان، کف سینی را کاغذ انداخته یا چرب و آردپاشی کنید.

– به مدت ۱۵ تا ۲۰ دقیقه (یا مدتی که زیر آن تغییر رنگ کمی داد و قابل جدا شدن بود) داخل فر می‌گذاریم. روی توری می‌گذاریم تا خنک شوند.
– وقتی شیرینی‌ها پخته شدند، فقط یک لحظه، شعله بالای فر را روشن کنید تا خیلی خوش‌رنگ‌تر شوند. نوش جان.
نکات مهم:

* منظور از روغن صاف، روغنی است که گلوله نداشته باشد.

* از مقدار گردو و کشمش کم نکنید.

* مقدار پودر کاکائو را بعد از اینکه یک سری از کوکی‌ها را آماده کردید، به دلخواه تغییر دهید.

* اگر خواستید گریل را روشن کنید، حتماً کنار فر بمانید و کنترل کنید که خشک نشوند.

تبیان



ارسال نظر



لوگو اسپانسر