کد مطلب: 1235 | زمان انتشار: ۱۱:۵۷:۱۲ - جمعه ۳ آبا ۱۳۹۲ | ۲ نظر | دفعات مشاهده : 12,544 | |

طرز تهیه ی سمبوسه

طرز تهیه ی سمبوسه

سمبوسه.طرز تهیه ی سمبوسه.آموزش آشپزی

مواد لازم:

 

سیب زمینی  ………………….. ۴ عدد بزرگ

 پیاز  …………………………… ۲ عدد متوسط

 زرد چوبه،فلفل قرمز،نمک ………به دلخواه

فلفل دلمه ……………………… به دلخواه

جعفری خورد شده  …………… به میزان لازم

 روغن مایع  …………………… به میزان لازم

 نان لواش :به میزان لازم

طرز تهیه:

ابتدا مواد داخل سمبوسه ها را آماده می کنیم…

سیب زمینی ها را با پوست خوب می شوییم ومی گذاریم با آب و نمک حدود یک سا عت بپزه،می تونیم با فروکردن چنگال  سیب زمینی ها را تست بکنیم،زمانی که سیب زمینی هامون پخت.می گذاریم کمی سرد شود تا حین پوست کندن آنها دستمون نسوزه سپس اونها را رنده می کنیم…

پیازهای نگینی شده را باسه قاشق روغن خوب تفت می دهیم.در حین تفت دادن جعفری خورد شده وزردچوبه،فلفل قرمز،وکمی نمک را به آن اضافه می کنیم.در آخر از روی حرارت بر می داریم و سیب زمینی رنده شده را خوب با آن مخلوط می کنیم…(میزان فلفل دل به خواه است .)

نکته:برای خوش طعم شدن سمبوسه ها تره و فلفل دلمه ای به موادم اضافه کردم…

نان لواشی که استفاده می کنیم باید کاملا خمیری باشه.تا خوب تا بشه و حین تا خوردن خورد نشود. نان ها را باید لای سفره و یا داخل یک کیسه نایلونی نگهداری کنیم چون زود در معرض هوا خشک می شه.نان لواش ها را به صورت مستطیل هایی برش می زنیم که طول آن چهار برابر عرض آن باشد…

نحوه تا زدن نون ها را به صورت تصویری.واضافه نون ها را برش میزنیم…

سمبوسه.طرز تهیه ی سمبوسه.آموزش آشپزی




۲ ديدگاه مطلب براي " طرز تهیه ی سمبوسه " ارسال شده است.

  1. mersedeh گفت:

    خوبه .

  2. الیسا گفت:

    واقعا عالیه

ارسال نظر



لوگو اسپانسر