کد مطلب: 1936 |
زمان انتشار:
۹:۳۲:۵۴ - شنبه ۱۸ آبا ۱۳۹۲ |
|
دفعات مشاهده :
1,437 |
|
آموزش طرز تهیه ی فرنی
مواد لازم:
آرد برنج …………. ۲ قاشق غذا خوری
شکر …………….. ۲ قاشق غذا خوری
شیر …………….. ۲ لیوان
وانیل یا گلاب …… مقداری
پودر دارچین برای تزئین
طرز تهیه:
ابتدا آرد برنج و شیر را حل میکنیم تا آرد کاملا حل شود…
سپس شکر را اضافه میکنیم و روی حرارت میگذاریم تا شکر حل شود و مایع فرنی غلیظ شود…
چند ثانیه قبل از اینکه فرنی به غلظت مورد نظر رسد وانیل یا گلاب را اضافه می کنیم…
در انتها با پودر دارچین تزئین میکنیم…
نکته : اگر وانیل ابتدای کار اضافه شود باعث تلخی فرنی میشود…