کد مطلب: 7751 | زمان انتشار: ۱۳:۲۲:۱۹ - یکشنبه ۱۸ آبا ۱۳۹۳ | بدون نظر | دفعات مشاهده : 330 | |

نحوه تهیه و طبخ سوپ پرتقال

how-to-prepare-and-cook-the-soup-portugal

پرتقال یکی از میوه های شش ماهه دوم سال است که به وفوز هم یافت می شود. جالب اینجاست که با این میوه نیز می توان سوپ تهیه کرد.

مواد لازم:

• مرغ آب‌پز چرخ‌شده یک کیلوگرم
• سیر دو حبه
• پیاز یک عدد
•گوجه‌فرنگی ۵۰۰ گرم
• آرد نصف پیمانه
• آب پرتقال دو پیمانه
• کره ۵۰ گرم
• نمک و فلفل به میزان لازم

طرز تهیه:

پیاز و سیر سرخ‌شده را با آرد وگوجه‌فرنگی رنده‌شده مخلوط کرده و بعد مرغ، آب پرتقال، کره، نمک و فلفل را اضافه کرده و به مدت ۲۰ دقیقه روی حرارت گذاشته تا سوپ جا بیفتد سپس با جعفری خردشده آن را تزئین و میل کنید.



ارسال نظر



لوگو اسپانسر