کد مطلب: 16266 | زمان انتشار: ۹:۰۱:۳۲ - دوشنبه ۲۹ ارد ۱۳۹۹ | بدون نظر | دفعات مشاهده : 1,133 | |

چگونه یک قلیه میگو خوشمزه ی جنوبی طبخ کنیم؟

در ادامه ی این مطلب با ما همراه باشید تا طرزتهیه ی قلیه میگوی خوشمزه ی ایرانی را مشاهده کنید. این خورشت و طبخ آن بیشتر در جنوب کشور رایج است و طرفدار دارد.

مواد لازم:

  • میگو : ۵۰۰ گرم
  • پیاز :  ۱ عدد بزرگ
  • شنبلیله :۵۰ گرم
  •  گشنیز :   ۲۵۰ گرم
  • سیر خرد شده یا له شده:  یک بوته کامل
  • آرد :  ۲ قاشق غذا خوری
  • رب گوجه فرنگی:   ۱ قاشق غذاخوری در صورت تمایل
  • عصاره تمر هندی :۱ پیمانه

دستور پخت قلیه میگو:

برای شروع میگوهای خود را تمیز کنید و بشویید. حتی اگر از میگوهای بسته بندی هم استفاده می کنید، بازهم آبکشی کنید تا تمیز شوند. حال میگو ها را در آب جوش به مدت ۱۵ دقیقه بجوشانید و آب اضافه را خارج کنید.

در این فاصله تمر هندی را هم در مقداری آب گرم بریزید و با دست کمی آن را له کنید تا نرم  شود و بعد آن را صاف کنید.سپس عصار تمر هندی را با آرد مخلوط کنید. گشنیز و جعفری را هم تمیز کنید و بشویید و بعد از اینکه آب آنها خشک شد آنها را کاملا خرد کنید تا ریز ریز شوند.

پیاز ها را نگینی خرد کنید و در مقداری روغن تفت دهید ، کمی بعد از تفت خوردن پیاز سیر خرد شده را هم اضافه کنید و به همراه پیاز سرخ کنید. در همین حین سبزی های خرد شده را هم اضافه کنید تا با حرارت ملایم به همراه پیاز و سیر تقت بخورند و جا بیفتند.کمی که سبزی ها سرخ شدند مقداری آب به داخل آنها اضافه میکنیم تا بجوش بیاید.

ادویه ها را هم به همراه عصاره تمر هندی مخلوط شده با آرد به داخل خورش اضافه میکنیم تا همه مواد با هم ترکیب شوند و جا بیفتند .در ۵ دقیقه  آخر میگو ها را داخل خورشت بریزد تا قلیه میگو آماده شود. دقت کنید که میگوهای شما در خورشت نباید بیش از ۵ دقیقه بجوشند زیرا سفت می شوند و طعم خوشایند خود را از دست می دهند.

كلمات كليدي: , ,



ارسال نظر



لوگو اسپانسر