کد مطلب: 7314 |
زمان انتشار:
۱۴:۰۰:۱۳ - شنبه ۲۶ مهر ۱۳۹۳ |
|
دفعات مشاهده :
336 |
|
آماده سازی: ۱۵ دقیقه
مدت انتظار: ۳۰ دقیقه
مجموعاً: ۴۵ دقیقه
مواد لازم : برای ۸ نفر
مارشمالو |
۱/۲ فنجان |
نمک |
۱/۴ قاشق چای خوری |
وانیل |
۱ قاشق چای خوری |
زرده تخم مرغ |
۱ عدد |
تخم مرغ |
۴ عدد (بزرگ) |
شکلات (خرد شده) |
۲۸۵ گرم |
شکر |
۱۱۵ گرم |
کره |
۸ قاشق غذاخوری |
آرد |
۳ قاشق غذاخوری |
پودر کاکائو تلخ |
۲ قاشق غذاخوری |
طرز تهیه کیک شکلاتی گرم:
فر رو روی ۱۹۰ درجه سانتیگراد (۳۷۵ درجه فارنهایت) قرار میدیم تا گرم بشه.
۸ فنجان یا ماگ که در برابر حرارت فر مقاوم هستن رو با کره چرب میکنیم و روی کره کمی آرد و شکر میپاشیم. (کره، آرد و شکر اضافه بر مقدار ذکر شده در مواد اولیه). دقت کنید که لبه فنجان ها تمیز باقی بمونه.
شکلات و کره رو به روش بن ماری ذوب میکنیم و بمدت ۵ دقیقه زمان میدیم تا کمی خنک بشه.
تخم مرغ، زرده تخم مرغ، وانیل، نمک و شکر رو با همزن دستی به تندی حدودا ۵ دقیقه هم میزنیم تا موادمون کف کنه و حجمش تقریبا دو برابر بشه.
آرد رو با شکلات هم میزنیم و بعد به بقیه مواد اضافه میکنیم و به آرامی هم میزنیم تا کاملا مخلوط و یکدست بشن.
فنجان ها رو تا یک و نیم سانتیمتری لبه، با موادمون پر میکنیم و بمدت ۱۳ تا ۱۷ دقیقه توی فر قرار میدیم. وقتی از فر خارج کردیم، مارشمالو روی کیک ها میریزیم و مجددا ۲ تا ۴ دقیقه تو فر قرار میدیم تا مارشمالو ها ذوب شده و سطحشون کمی طلایی بشه. بعد از فر بیرون میاریم و ۵ دقیقه زمان میدیم تا کمی خنک بشه سپس روی کیک رو با پودر کاکائو تزئین میکنیم.
نکته :
اگر به مارشمالوی آماده دسترسی ندارید، میتونید از لینک زیر طرز تهیه مارشمالو رو ببینید:
طرز تهیه مارشمالو