کد مطلب: 6843 | زمان انتشار: ۱۱:۰۹:۵۵ - دوشنبه ۷ مهر ۱۳۹۳ | بدون نظر | دفعات مشاهده : 508 | |

طرز تهیه کوفته ماهی

آموزش-درست-کردن-کوفته-ماهی
ا به حال انواع کوفته را به شما آموزش دادیم اما این کوفته با همه آن‌ها فرق دارد. این کوفته با گوشت ماهی تهیه شده و برای کسانی که نمی توانند گوشت قرمز مصرف کنند مناسب است

مواد اولیه :
گوشت ماهی شیر : ۶۰۰ گرم
لپه پخته‌شده : ۱۰۰ گرم
برنج پخته‌شده : ۷۰ گرم
آلو خشک : ۸۰ گرم
مغز گردو : ۶۰ گرم
روغن مایع : ۵۰ گرم
سبزی (جعفری، ریحان، مرزه، تره و پیازچه) : ۳۰۰ گرم
پیاز : دو عدد
تخم‌مرغ : یک عدد
تخم‌مرغ آب‌پز : سه عدد
آرد نخودچی : سه قاشق سوپخوری
آرد گندم : یک قاشق غذاخوری
رب گوجه‌فرنگی : سه قاشق سوپخوری
نمک : یک قاشق سوپخوری
آبلیمو : دو قاشق سوپخوری
شکر : یک قاشق سوپخوری
فلفل : نصف قاشق چایخوری

طرز تهیه :

تا به حال انواع کوفته را به شما آموزش دادیم اما این کوفته با همه آن‌ها فرق دارد. این کوفته با گوشت ماهی تهیه شده و برای کسانی که نمی توانند گوشت قرمز مصرف کنند مناسب است.
ابتدا ماهی بدون پوست و استخوان را چرخ می‌کنیم. یک عدد از پیازها را چرخ کرده روی گوشت ماهیی ریخته، لپه و برنج پخته‌شده را با گوشت ماهی مخلوط می کنیم. نمک و فلفل زده و یک‌بار دیگر مواد را چرخ می‌کنیم. بعد سبزی خردشده را به مواد اضافه می کنیم. آرد نخودچی و تخم‌مرغ را افزوده و هم می زنیم.
برای تهیه سس کوفته ابتدا پیاز خرد کرده را با روغن تفت می دهیم. وقتی پیاز سرخ‌ شد، رب گوجه‌فرنگی، شکر، آبلیمو، نمک و یک قاشق آرد گندم را افزوده و سه لیوان آب داخل آن می ریزیم و می گذاریم جوش بیاید و آنگاه حرارت را کم می‌کنیم. از مایه گوشت ماهی به اندازه یک پرتقال بر می‌داریم و داخل آن تخم‌مرغ آب‌پز آلو خشک و مغز گردو می گذاریم بعد کوفته را خوب گرد کرده و داخل سس کوفته می گذاریم و به مدت یک ساعت با حرارت ملایم می پزیم وقتی آماده شد با سبزی و ترشی سرو می‌کنیم.



ارسال نظر



لوگو اسپانسر