کد مطلب: 9633 |
زمان انتشار:
۱۴:۰۹:۱۰ - شنبه ۲۵ بهم ۱۳۹۳ |
|
دفعات مشاهده :
494 |
|
مواد لازم:
کره نرم شده |
۱۹۰ گرم |
شکر |
۱ فنجان یا ۲۲۰ گرم |
وانیل |
۲ قاشق چایخوری |
تخم مرغ |
۳ عدد |
آرد |
۲ و ۱/۳ فنجان یا ۳۵۰ گرم |
شیر |
۱ فنجان یا ۲۵۰ml |
شکلات تلخ |
۲۲۰ گرم |
خامه پرچرب |
۱ فنجان یا ۲۵۰ml |
پودر نارگیل |
۱ فنجان |
طرز تهیه :
فر را روی حرارت ۱۸۰ درجه سانتیگراد روشن میکنیم. قالب مورد نظر یک قالب مربع حدود ۲۰ سانتی و تقریبا کم عمق است که از قبل چربش می کنیم. شکر و کره را با سرعت بالای همزن به مدت ۲ دقیقه هم میزنیم.سپس تخم مرغ هارا با هم همراه با ۱ قاشق چایخوری وانیل اضافه کرده و تا زمانیکه خوب ترکیب شوند هم میزنیم. آرد و شیر را در ۳ مرحله اضافه کرده و متناوب هم می زنیم. مواد را داخل قالب ریخته و به مدت ۵۰ تا ۶۰ دقیقه داخل فر می گذاریم تا کاملا بپزد.
پس از پخت،می گذاریم ۵ دقیقه بماند تا سرد شود.شکلات،خامه و وانیل باقی مانده را بر روی حرارت غیر مستقیم (بخار آب) قرار داده، تا شکلات خوب ذوب شده و با مواد خوب ترکیب شود (حدود ۲۰دقیقه). روی کیک را کاملا با شکلات می پوشانیم و پودر نارگیل را رویش می پاشیم.