کد مطلب: 188 |
زمان انتشار:
۱۹:۱۰:۵۳ - چهارشنبه ۱۷ مهر ۱۳۹۲ |
|
دفعات مشاهده :
1,652 |
|
گوشت را تکه تکه خرد می کنیم و می شوییم و با پیاز سرخ کرده و ۳ تا ۴ لیوان آب می گذاریم بپزد بعد ساقه های سفت کرفس را با برگهای سبز آن جدا می کنیم و کنار می گذاریم
مواد لازم :
گوشت ماهیچه بدون استخوان نیم کیلو
▪ کرفس ۱ تا ۲ عدد
▪ نعناع ۲ دسته
▪ جعفری ۱ دسته
▪ پیاز درشت ۱ عدد
▪ نمک ۲ قاشق مربا خوری
▪ فلفل سیاه ۲/۱ قاشق مربا خوری
▪ دارچین ۴/۱ قاشق مربا خوری
▪ زرد چوبه ۴/۱ قاشق مربا خوری
▪ آبلیمو
● طرز تهیه:
گوشت را تکه تکه خرد می کنیم و می شوییم و با پیاز سرخ کرده و ۳ تا ۴ لیوان آب می گذاریم بپزد بعد ساقه های سفت کرفس را با برگهای سبز آن جدا می کنیم و کنار می گذاریم سپس ساقه های ترد کرفس را بطول دو بند انگشت میبریم و می شوییم و با ۳ تا ۴ قاشق روغن کمی سرخ می کنیم و داخل گوشت میریزیم تا کرفس نیز پخته شود ولی زیاد له نشود . نمک و فلفل و آبلیمو و زعفران ساییده را در خورش میریزیم و می گذاریم خورشآهسته بجوشد و جا بیافتد. ممکن است خورش کرفس را با نعناع و جعفری آماده کرد در اینصورت ۱ عدد کرفس درشت و نیم کیلو نعناع و جعفری کافی است. نعناع و جعفری را باید خرد کرد و کمی سرخ نمود و با کرفس داخل خورش ریخت . و بجای زعفران ممکن است کمی رب مصرف نمود .در صورت مصرف نعناع و جعفری به زعفران یا رب گوجه فرنگی احتیاج نیست . فقط آبلیمو باید به خورش زد.