کد مطلب: 16295 | زمان انتشار: ۱۸:۰۷:۰۴ - چهارشنبه ۴ تیر ۱۳۹۹ | بدون نظر | دفعات مشاهده : 1,701 | |

دستورپخت شربت گیلاس حرفه ای در خانه

در ادامه ی این مطلب با ما همراه باشید تا طرز تهیه شربت گیلاس خوشمزه را مطالعه کرده و در این فصل گرم تابستانی تهیه کنید و نوش جان کنید.

مواد اولیه:

گیلاس بدون چنبه                  نیم کیلوگرم
شکر                                  نیم کیلوگرم
پودر ژله گیلاس یا آلبالو        یک قاشق غذاخوری

طرز تهیه:

ابتدا گیلاس ها را پاک می کنیم و آن ها را از هسته در می آوریم.سپس گیلاس ها را با نصف مقدار شکر مخلوط کرده، در یک قابلمه بزرگ می‌ریزیم. در قابلمه را می‌گذاریم و آن را حدود ۳ الی ۴ ساعت کنار می‌گذاریم.

در قابلمه را گذاشته و آن را روی شعله زیاد می‌گذاریم. بعد از جوش آمدن، در قابلمه را برداشته تا حدود ۵ دقیقه مربا بجوشد. آن را مرتب هم می‌زنیم تا سر نرود.

شعله را خاموش کرده، کف روی مربا را جدا می‌کنیم و دور می‌ریزیم. نصف بیشتر شربت گیلاس را جدا می‌کنیم. حدود یک لیوان شربت خواهیم داشت.

کف روی شربتتان را دوباره جدا کرده، دور می‌ریزیم و می‌گذاریم تا شربت گیلاس شما در قابلمه بماند و سرد شود. در حین سرد شدن، چند مرتبه آن را هم می‌زنیم تا گیلاس‌ها به یکدیگر نچسبند. شربت مربایی گیلاس آماده است. آن را به همراه یخ یا به وعده ی عصرانه سرو کنید و میل نمایید.

كلمات كليدي: ,



ارسال نظر



لوگو اسپانسر