کد مطلب: 8835 | زمان انتشار: ۱۷:۲۶:۳۳ - پنجشنبه ۱۱ دی ۱۳۹۳ | بدون نظر | دفعات مشاهده : 410 | |

سوپ خوشمزه با رعایت چند نکته

delicious-soup-with-a-few-remarks-respecting

برای آماده کردن یک سوپ می بایست چند نکته را به خاطر بسپارید:

۱- جوشاندن تا پخت آرام هنگام پخت، هر ثانیه باید چند حباب در بالای سطح سوپ مشاهده کنید. در غیر این صورت، گوشت و سبزیجات خشک و نپخته می ماند.

۲ – استفاده نکردن از میزان کافی ادویه هیچ چیز به مانند اضافه کردن ادویه مهم نیست. پس در مراحل مختلف پخت، غذا را مزه کنید

۳ – توجه نکردن به غلظت سوپ در صورتی که آب گوشت، مرغ یا سبزیجات در دسترس ندارید، از آب استفاده کنید. استفاده کردن از آب، از آب گوشت، مرغ یا سبزیجاتی که مرغوب نیست، خیلی بهتر است و طعم بهتری به سوپ می دهد. در صورت استفاده از آب، حتما به میزان کافی ادویه و نمک به آن اضافه کنید تا سوپ بی مزه نشود.



ارسال نظر



لوگو اسپانسر