کد مطلب: 7471 |
زمان انتشار:
۱۰:۳۲:۵۳ - یکشنبه ۴ آبا ۱۳۹۳ |
|
دفعات مشاهده :
626 |
|
مواد لازم سوپ ازوگلین( برای شش نفر):
دال عدس |
نصف لیوان، ۹۰ گرم |
بلغور گندم |
یک چهارم لیوان، ۵۰ گرم |
پیاز |
۱ عدد کوچک، ۳۰ گرم |
آب
|
۷ لیوان، ۱۴۰۰ گرم |
نمک |
یک و نیم قاشق مرباخوری، ۹ گرم |
مارگارین یا کره |
۴ قاشق غذاخوری،۴۰ گرم |
رب گوجه فرنگی |
۲ قاشق غذاخوری، ۲۰ گرم |
نعنا خشک |
یک و نیم لیوان، ۲ گرم |
فلفل قرمز |
نصف قاشق مرباخوری، ۱ گرم |
آب لیمو |
۲۰ گرم |
طرز تهیه سوپ ازوگلین:
پیاز را پوست بگیرید، بشویید و رنده کنید.
در یک قابلمه دو قاشق روغن ریخته پیاز را چند دقیقه تفت دهید.
عدس و بلغور را پاک کرده، بشویید و در قابلمه بریزید. رب گوجه فرنگی، آب نمک و فلفل را به آن اضافه کنید.
بگذارید نیم ساعت ( با زود پز یک ربع ) بپزد. سوپ که غلیظ شد، در یک کاسه بکشید و روی آن را با نعنا تزیین کنید.
هنگام سرو کردن این سوپ از لیمو ترش تازه استفاده کنید.
ارزش غذایی در یک پرس
انرژی |
۱۴۲ کالری |
پروتئین |
۵ گرم |
چربی |
۵٫۸ گرم |
کربوهیدرات |
۱۸٫۴ گرم |
کلسیم |
۱۷ میلیگرم |
آهن |
۱٫۵۳ میلیگرم |
فسفر |
۸۹ میلیگرم |
روی |
۱ میلیگرم |
سدیم |
۵۲۶ میلیگرم |
ویتامین آ |
۲۳۱ IU |
تیامین |
۰٫۸ میلیگرم |
ریبوفلاوین |
۰٫۰۶ میلیگرم |
نیاسین |
۰٫۷۸ میلیگرم |
ویتامین ث |
۱ میلیگرم |
نکته: این سوپ در منطقه جنوب شرقی ترکیه معروف است.
* به جای مارگارین یا کره می توانید از روغن مایع استفاده کنید.