کد مطلب: 7432 | زمان انتشار: ۱۳:۳۸:۰۴ - پنجشنبه ۱ آبا ۱۳۹۳ | بدون نظر | دفعات مشاهده : 381 | |

طرز تهیه ی لقمه گوشتی

 

L140045987049

آماده سازی : ۶۰ دقیقه
پخت : ۳۰ دقیقه

مواد لازم جهت تهیه لقمه گوشتی برای ۵ نفر :

 

 آرد سفید  ۱ پیمانه
 آب ولرم  به میزان لازم
 مایه خمیر ۱ قاشق چای خوری
 نمک  ۱ قاشق چای خوری
شکر  ۱ قاشق چای خوری
 روغن ۲ قاشق غذا خوری
 گوشت چرخ کرده ۲۰۰ گرم
 پیاز ۱ عدد
پنیر موزارلا  به میزان لازم
فلفل دلمه و قارچ به میزان لازم

طرز تهیه لقمه گوشتی :
اول خمیر رو درست میکنیم خمیرشم راحته آرد وروغن ومایه خمیروشکر ونمک را مخلوط میکنیم وآب را کم کم اضافه میکنیم تا خمیرمون بدست نچسبه ومیذاریم تا خمیر استراحت کنه وحجمش ۲برابر شه (البته اضافه کنم خمیر من از این مقدار آرد بیشتری برد تا بدست نچسبه).
حالا گوشت را با پیاز نگینی شده نمک و فلفل خوب ورز میدیم و اندازه کوفته از گوشت برمیداریم وتودست کمی صاف میکنیم و یه تیکه پنیر برداشته ولای گوشت میذاریم فلفل دلمه ای و قارچ سرخ شده هم میزارم لای آن .
حالا گوشت را مثل کوفته میبندیمش تا همه جای پنیر را بپوشونه وقتی همه گوشتها را آماده کردیم توی تابه کمی روغن ریخته وگوشتها رو توش کمی تفت میدیم تا آب گوشت کاملا کشیده شه احتیاج به سرخ کردن زیاد نداره درحد کشیده شدن آب کفایت میکنه تا حالا خمیرمون که کاملا ور اومده از خمیر بصورت چشمی یه تکه برمیداریم وتوی دست بازش میکنیم.
حالا یکی از گوشتها رو داخل خمیر میذاریم و اطراف خمیر را جمع میکنیم.
وقتی همه رو آماده کردیم توی یه سینی چرب شده بصورت گل خمیرها رو میچینیم طوریکه هیچ فاصله ای بین خمیرها نباشه وکاملا بهم بچسبن بابرس کمی زرده که با شیر رقیق شده رو روش بمالید و با کنجد یا سیاه دانه و تکه های فلفل تزئین کردم بعد درفر۲۰۰درجه بمدت ۲۰ تا۳۰ دقیقه میذاریم تا کاملا پخته و روش طلایی شه.
گوشت آماده شده رو با فلفل دلمه ای و قارچ و پنیر پر میکنیم.

 

0.409082001400459870_taknaz

 

0.412390001400459870_taknaz

گلوله کرده و همه رو آماده میکنیم و تو روغن کمی سرخش میکنیم تا آبش کشیده بشه.

 

0.414439001400459870_taknaz

تو خمیر میزاریم و با خمیر مستورش میکنیم.

 

 طرز تهیه ی لقمه گوشتی

تو سینی وسط میزاریم، همه رو درست کرده و شکل گل میچینیم.

 

0.417022001400459870_taknaz0.418817001400459870_taknaz

میزاریم خمیر بمونه دوباره بالا بیاد رومالش میکنیم با زرده و شیر و زعفران…و با کنجد و سیاه دونه و فلفل دلمه ای رنگی ترئینش میکنیم.

 

0.420898001400459870_taknaz

وقتی از وسط بازش کنید اون کوفته پنیر حسابی به چشم میاد.

 

0.423138001400459870_taknaz

 

0.424968001400459870_taknaz

 



ارسال نظر



لوگو اسپانسر