کد مطلب: 981 | زمان انتشار: ۲۱:۵۲:۵۲ - چهارشنبه ۲۴ مهر ۱۳۹۲ | بدون نظر | دفعات مشاهده : 916 | |

طرز تهیه‌ی شیرینی کرم لیمویی

آشنایی با روش تهیه‌ی شیرینی کرم لیمویی

آشنایی با روش تهیه‌ی شیرینی کرم لیمویی.آموزش کیک پزی

با کنار هم قرار دادن برش‌های کرم لیمو با رنگ‌های مختلف، می‌توانید میز پذیرایی رنگارنگی مهیا کنید.

مواد لازم برای نان شیرینی:

کره                            ۱ پیمانه

شکر                          نصف پیمانه

آرد                             ۲ پیمانه

 

مواد لازم برای کرم لیمو:

تخم مرغ                  ۴ عدد

شکر                        یک و نیم پیمانه

آرد                           یک چهارم پیمانه

آب لیموی تازه          ۲ عدد لیمو

 

روش تهیه:

* دمای فر را روی ۳۵۰ درجه فارنهایت و یا ۱۷۵ درجه سانتی‌گراد تنظیم نمایید.

* برای تهیه نان شیرینی، کره نرم شده و آرد و شکر را با هم مخلوط کنید و خوب به هم بزنید.

* ترکیب آن‌ها را ته ظرف نسبتاً کوچکی، پهن کنید. با انگشت روی خمیر شیرینی، فشار دهید. دقت کنید که نباید ته ظرف به روغن آغشته شده باشد.

آشنایی با روش تهیه‌ی شیرینی کرم لیمویی.آموزش کیک پزی

* سپس ظرف را به مدت ۱۵ الی ۲۰ دقیقه داخل فر قرار دهید تا نان شیرینی، طلایی رنگ شود و خودش را بگیرد.

* برای تهیه کرم لیمو، شکر و آرد را با هم مخلوط کنید. سپس تخم مرغ‌ها و آب لیمو را به آن‌ها بیفزایید و کاملاً به هم بزنید. مایه آماده شده را، روی نان شیرینی بریزید.

* سپس ظرف را به مدت ۲۰ دقیقه داخل فر که از پیش گرم نموده‌اید، قرار دهید.

* شیرینی‌ها بعد از اینکه سرد شوند، کمی سفت‌تر خواهند شد. آن‌ها را به شکل‌های متفاوت از جمله مثلث یا مکعب برش بزنید و داخل ظرف بچینید.

* می‌توانید یک ظرف کرم لیمویی دیگر هم آماده کنید و با افزودن چند قطره رنگ خوراکی لیمویی، رنگ آن را تغییر دهید.

نوش جان!  

ترجمه: زهرا امیری



ارسال نظر



لوگو اسپانسر