در ادامه ی این مطلب طرز تهیه ی بامیه هندی با نام اصلی گلاب جامون که در کشور هند مشهور است را مشاهده خواهید کرد. با ما همراه باشید.
شکر و آب و هل و دارچین را در ظرفی بریزید و روی شعله بگذارید تا حسابی داغ شود و آرام آرام شروع به جوشیدن کند.
۵ دقیقه بگذارید آهسته بجوشد یا تا زمانیکه کمی غلیظ شود. و به اصطلاح قوام بیاید. گلاب را اضافه کرده آن را کنار بگذارید تا خنک شود.
شیرخشک، آرد، جوش شیرین، و هل ساییده را در کاسه ای مخلوط کنید. با انگشتان تان کره را با مخلوط آرد مخلوط کنید.
به مقدار لازم آب اضافه کنید تا خمیری نرم و چسبناک حاصل شود. ( در صورت نیاز آب بیشتری اضافه کنید)
یک قاشق چای خوری پر از این مخلوط را به شکل توپ در آورده و روی یک سینی بزرگ قرار دهید.
روغن را در تابه ای بزرگ روی شعله زیاد تا ۰۷۱ درجه سانتی گراد گرم کنید (تا زمانی که وقتی یک تکه نان در آن می اندازید ظرف ۰۲ ثانیه طلایی شود) شعله را کم کنید.
توپک ها را آهسته و به نوبت در داخل روغن بیندازید و هر از گاهی آنها را برگردانید، به مدت ۲ دقیقه یا تا زمانیکه قهوه ای طلایی شده و وسط آنها بپزد.
آنها را به سینی که روی آن حوله کاغذی قرار دارد منتقل کنید. باقی مواد را به همین ترتیب در دو سری سرخ کنید. و در هر سری قبل از افزودن مواد روغن را دوباره داغ کرده و سپس شعله را کم کنید.
بامیه ها را تا وقتی هنوز داغ هستند داخل شربت گلاب بیندازید تا شهد را به خود جذب کنند.
این دسر را هندیها همراه با شهد آن و با ماست سرو می کنند.
می توانید شما بعد از نیم تا یک ساعت بامیه ها را از شهد خارج کرده و با پودر پسته سرو کنید.