کد مطلب: 16236 | زمان انتشار: ۳:۲۰:۲۵ - سه شنبه ۱۹ فرو ۱۳۹۹ | بدون نظر | دفعات مشاهده : 1,009 | |

طرز تهیه خمیر باقلوای ترکی

خمیر باقلوا

در این مطلب به طرز تهیه ی یکی از خوشمزه ترین خمیر های تهیه غذا و شیرینی می پردازیم که در باقلوای ترکی بارها از این خمیر استفاده شده است و ما امتحان کرده ایم. با ما باشید تا ببینیم این خمیر چگونه تهیه می شوند.

مواد لازم:

زرده تخم مرغ ۲ عدد
نمک ۱/۸ قاشق مربا خوری
ماست ۲ قاشق سوپخوری
وانیل ۱/۴ قاشق مربا خوری
آرد ذرت به میزان لازم

طرز تهیه:

آرد و نمک را برای شروع مخلوط کنید و چندین بار الک کنید تا سبک شود. سپس آن را در کاسه ریخته و زرده تخم مرغ، وانیل، نمک، ماست، روغن مایع را به آن اضافه می کنیم و خمیر را کمی ورز می دهیم تا خمیری لطیف و نسبتا منسجم به دست بیاید. خمیر آماده را درون کیسه ی فریزر به مدت نیم ساعت در دمای آشپزخانه قرار می دهیم.

قبل از پهن کردن خمیر، مقدار خیلی کمی آرد روی خمیر پاشیده چند ثانیه ورز مجدد می دهیم. روی سطح کار مقداری آرد پاشیده، خمیر را روی سطح کار قرار داده و با وردنه باریک خمیر را خیلی نازک پهن و باز می کنیم.



ارسال نظر



لوگو اسپانسر