کد مطلب: 16244 | زمان انتشار: ۱۶:۲۹:۰۵ - یکشنبه ۳۱ فرو ۱۳۹۹ | بدون نظر | دفعات مشاهده : 1,217 | |

طرز تهیه زولبیا ماه رمضانی در خانه

در ادامه ی مطب طرز تهیه زولبیای مجلسی برای ماه رمضان را مشاهده خواهید کرد. زولبیا از شیرینی های خوشمزه ی مناسب برای ماه مبارک رمضان محسوب می شود.

مواد لازم برای تهیه شربت زولبیا

  • آب ۱٫۵ لیوان
  • شکر ۲ لیوان
  • زعفران دم کرده ۱ قاشق غذاخوری
  • گلاب ¼ لیوان
  • آبلیمو ½ قاشق چایخوری

طرز تهیه شربت زعفرانی زولبیا:

ابتدا برای تهیه شربت زولبیا آب را داخل قابلمه ای کوچک می ریزیم. پس از آن شکر را به آب اضافه می کنیم و مرتب هم می زنیم تا کاملا شکر در آب حل شود و زعفران دم کرده را می افزاییم و آبلیمو و گلاب را نیز اضافه می کنیم

و تامل می کنیم تا مواد به خورد هم بروند و همین طور شربت قوام بگیرد و کمی غلیظ شود. بعد از اینکه شربت غلیظ شد آنرا از روی حرارت بر می داریم و کنار می گذاریم تا خنک شود و بعد در یخچال قرار می دهیم تا خنک شود.

مواد لازم برای تهیه زولبیا:

  • ماست ¼ لیوان
  • نشاسته ۵۰ گرم
  • اسانس هل ۲ قطره
  • کره ½ قاشق چایخوری
  • گلاب ۱ قاشق غذاخوری
  • روغن مایع به اندازه کافی
  • آرد سفید ۱ قاشق غذاخوری
  • جوش شیرین ¼ قاشق چایخوری

طرز تهیه شیرینی زولبیا:

برای شروع نشاسته را در کاسه ای بزرگ اضافه می کنیم و ماست را به آن می افزاییم و با هم ترکیب می کنیم تا یکدست شوند و به مدت ۵ دقیقه این ترکیب را کنار می گذاریم. سپس کره را می گذاریم تا در دمای محیط نرم شود.

پس از گذشت ۵ دقیقه کاسه مخلوط ماست و نشاسته را می آوریم و آرد را کم کم به آن ها اضافه می کنیم و هم می زنیم و کره را نیز می افزاییم و خوب مخلوط می کنیم تا مایه زولبیا یکدست شود. بعد گلاب ، اسانس هل و جوش شیرین را به مایه اضافه می کنیم

و مجددا مواد را مخلوط می کنیم تا مایه غلظتی شبیه به ماست داشته باشد.اگر دیدید مایه سفت شده است می توانید کمی گلاب اضافه کنید. سپس در یک ظرف مانند یک تابه روغن به حدی می ریزیم که استخر روغن داشته باشیم و زولبیا ها راحت در ان شناور باشند

و تابه را روی حرارت کم می گذاریم تا به مرور زمان روغن داغ شود.مایه زولبیا را در قیف می ریزیم و قیف را  بالای تابه نگه می داریم و خیلی سریع قیف را فشار می دهیم و مایه زولبیا بیرون می آید و سریع دستمان را مانند دایره می چرخانیم

تا زولبیا که از قیف بیرون می آید و داخل روغن ریخته می شود به شکل یک دایره در بیاید.می توانید اگر قیف ندارید مایه را در جا سسی بریزید تا راحت تر مایه بیرون بیاید و شکل بگیرد.شربت آماده شده از قبل را حتما در یخچال قرار می دهیم تا سرد شود

و زمانی که زولبیا ها سرخ شدند از روغن بیرون می آوریم و در توری فلزی قرار می دهیم به مدت ۱ دقیقه تا روغن اضافه آن خارج شود و بعد در شربت قرار می دهیم تا به مدت ۵ دقیقه در شربت سرد بماند و طعم دار شود

زولبیا را می گذاریم تا شربت آن خارج شود و در ظرف می چینیم. نوش جان

كلمات كليدي: , ,



ارسال نظر



لوگو اسپانسر