کد مطلب: 8275 |
زمان انتشار:
۱۶:۱۲:۰۶ - دوشنبه ۱۰ آذر ۱۳۹۳ |
|
دفعات مشاهده :
435 |
|
در تهیه ی مش ماش ابتدا برش هاى سینه مرغ را با ( با پیازرنده شده ، زعفران ، آب لیموى تازه ، خردل ، نمک و فلفل ) مزه دار میکنیم. مش ماش مرغ را در کنار پوره سیب زمینى و بروکلى کمى گردو یا پاین نات سرو میکنیم .
آماده سازی : ۴۵ دقیقه
پخت : ۳۰ دقیقه
مواد لازم جهت برای ۵ نفر :
قارچ |
۱ بسته |
شیر |
۱ پیمانه |
آرد سفید |
به میزان لازم ( کمی ) |
پوره سیب زمینی |
به میزان لازم |
* بروکلی |
به میزان لازم |
پاین نات (دانه میوه کاج ) |
به میزان لازم ( کمی ) |
* بروکلی ( برای تزئین، رنده شده و تفت داده شده )
طرز تهیه :
برش هاى سینه مرغ را با ( با پیازرنده شده ، زعفران ، آب لیموى تازه ، خردل ، نمک و فلفل ) مزه دار میکنیم ( حداقل دو ساعت در یخچال بماند ).
۱) قارچ ها را با حرارت تند بدون روغن تفت میدهیم و کنار میگذاریم .
۲) برش هاى سینه مرغ مزه دار شده را با کمى روغن زیتون روى حرارت متوسط سرخ میکنیم و بعد قارچ ها را اضافه میکنیم . شیر را با کمى آرد مخلوط کرده و به مرغ و قارچ اضافه میکنیم . و در حدود پانزده دقیقه به آن زمان میدهیم و بعد در کنار پوره سیب زمینى و بروکلى کمى گردو یا پاین نات سرو میکنیم .