کد مطلب: 10947 |
زمان انتشار:
۱۶:۰۶:۳۷ - سه شنبه ۱ دی ۱۳۹۴ |
|
دفعات مشاهده :
456 |
|
تریاکی شیوه ای در پخت و پز است که در آشپزی ژاپنی بهکار میرود و سس آن ترش و شیرین است .
آماده سازی : ۳۰ دقیقه
پخت : ۴۵ دقیقه
مواد لازم برای ۳ نفر :
سویا سس |
۱/۳ لیوان |
سیر خرد شده |
۱ عدد |
سرکه سفید |
۱/۴ لیوان |
آرد |
۱ قاشق غذا خوری |
کره |
۱ قاشق غذا خوری |
شکر |
۱ قاشق غذا خوری |
آناناس |
۱ قوطی ( کمپوت ۵۰۰ گرمی ) |
ران مرغ بدون پوست و استخوان |
۴ عدد |
طرز تهیه :
۱- سویا سس و ۳/۱ لیوان آب آناناس و سرکه . سیر را در یک کاسه بزرگ بریزید و هم بزنید. حلقه های آناناس اضافه کنید و مرغ را به آرامی بریزید و هم بزنید تا از مواد پوشیده شود، به مدت ۱۵ دقیقه آنرا در یخچال بگذارید.
۲- در همین حال، ماهیتابه چدنی گریل را در حرارت متوسط به بالا از قبل گرم کنید.
۳- مرغ و آناناس را از محلول دربیاورید، محلول را همچنان نگه دارید اما فعلا کنار بگذارید. ماهیتابه چدنی یا ماهیتابه گریل را کمی روغن بزنید، مرغ و آناناس را بریزید کنید و آنها را تا زمانی خوب پخته شوند، بپزید، حدود ۷ دقیقه برای هر طرف.
۴- محلول باقی مانده و آرد ذرت را در یک تابه کوچک هم بزنید، آنها را بجوشانید و تا زمانی که کمی سفت شوند، بپزید و هم بزنید حدود ۲ تا ۴ دقیقه، کره را بریزید و هم بزنید، و غذا را با این سس سرو کنید و لذت ببرید.