کد مطلب: 16257 | زمان انتشار: ۱۳:۵۲:۵۰ - دوشنبه ۲۲ ارد ۱۳۹۹ | بدون نظر | دفعات مشاهده : 1,275 | |

طرز تهیه ی کنسور تن ماهی در خانه

طرز تهیه ی تن ماهی خانگی را در ادامه ی این مطلب مشاهده خواهید کرد. با ما در ادامه همراه باشید تا ببینیم چگونه در خانه می توانی تن ماهی تهیه کنیم.

مواد لازم

ماهی (ترجیحا هوور تا طعم آن کاملا مشابه تن ماهی شود): ۲۰۰ گرم

آب:۱/۲ استکان

آبلیمو:۱/۲ استکان

نمک: یک قاشق مربا خوری

روغن زیتون یا روغن مایع: کمی

چگونه بپزیم؟

پوست ماهی های خود را جدا کنید و به تکه های متناسب و مکعبی برش بزنید. ماهی ها را کف ماهیتابه یا قابلمه کنار هم طوری بچینید که بینشان فضای خالی نباشد.

روی ماهی ها نمک بپاشید، سپس آب و آبلیمو بریزید. در قابلمه را بسته و روی حرارت ملایم قرار دهید. وقتی ماهی تغییر رنگ داد و آبش کشیده شد، چند قاشق روغن روی ماهی بریزید. ماهیها را زیر و رو کنید و بگذارید کمی برشته شود.

لازم به ذکر است قبل از ریختن روغن روی ماهی ها، تکه ای از آن را برش بزنید. اگر وسطش خام بود مجددا کمی آب اضافه کرده و با شعله ملایم بپزید. پس از گذشت چند دقیقه ماهی ها را از روی حرارت برداشته و با کمی روغن روی آن ریختن سرو نمایید.

كلمات كليدي: , ,



ارسال نظر



لوگو اسپانسر