کد مطلب: 1077 | زمان انتشار: ۱۰:۱۲:۱۲ - شنبه ۲۷ مهر ۱۳۹۲ | بدون نظر | دفعات مشاهده : 3,033 | |

طرز تهیه ی کیک ماست

روش پخت کیک ماست

روش پخت کیک ماست.آموزش آشپزی.آموزش کیک پزی.انواع کیک و شیرینی.

مواد لازم:
تخم مرغ=۶ عدد
ماست=۱ لیوان
روغن=۴/۳ لیوان
پودر شکر=۱ و ۲/۱ لیوان
وانیل=کمی
آرد سفید=۲ لیوان
بیکینگ پودر=۲ قاشق مرباخوری
کنجد برای تزئین=به مقدار لازم

طرز تهیه:
۱٫ در ظرفی تخم مرغ+وانیل+شکر را با همزن برقی خوب بزنید.
۲٫ ماست را به تدریج به مواد اضافه کرده هم بزنید سپس روغن را نیز به مواد اضافه کرده هم بزنید.
۳٫ آرد را با بیکینگ پودر مخلوط کرده سپس بتدریج به مواد اضافه کرده با قاشق مواد را هم بزنید.
۴٫ مواد را در قالب کیک که از قبل چرب کرده و کمی هم آرد پاشیده اید ریخته و روی آن کمی کنجد بپاشید.
۵٫ قالب را در فری که از قبل گرم کرده اید بگذارید تا کیک با حرارت ۱۸۰ درجه سانتیگراد به مدت ۴۰ تا ۴۵ دقیقه بپزد.
۶٫ برای اطمینان از پخت کیک می توانید چنگالی را در آن فرو کنید و در صورتی که کیک به چنگال نچسبید کیک شما پخته شده و آماده می باشد.



ارسال نظر



لوگو اسپانسر