کد مطلب: 9447 | زمان انتشار: ۱۶:۴۱:۰۹ - سه شنبه ۱۴ بهم ۱۳۹۳ | بدون نظر | دفعات مشاهده : 620 | |

طرز پخت باقلا پلو با مرغ

165811_RwZuKxBH

مواد لازم :

باقالی : نصف پیمانه

شوید : به مقدار لازم

برنج : دو پیمانه

زعفران آب کرده : نصف استکان

سیب زمینی جهت ته دیگ : یک عدد

مرغ : به میزان لازم

 

طرز تهیه :

برنج را چند ساعت خیس می کنیم و قدری در آن نمک می ریزیم. در قابلمه مورد نظر آب می ریزیم. جوش که آمد، باقلاها را در آن می ریزیم. بعد از ده دقیقه، برنج را به آن اضافه می کنیم. اگر خواستید رنگ باقلا پلوی شما سفید نباشد، می توانید در آب برنج قدری زردچوبه بریزید. پس از اینکه برنج قد کشید و آماده شد، برنج را آبکش می کنیم.

بهتر است از یکی دو ساعت قبل، سیب زمینی های ته دیگ را ورقه ورقه نماییم و در آب زعفران بخوابانیم. به این ترتیب رنگ و طعم زعفران به خورد سیب زمینی می رود.

 

ته دیگ زعفرانی

در این مرحله مقداری روغن کف قابلمه مورد نظر می ریزیم. سپس سیب زمینی ها را روی آن می چینیم و اجازه می دهیم کمی سبک شود. سپس برنج آبکش شده (به همراه باقلا) را روی سیب زمینی ها می ریزیم و لابلای آن شوید می پاشیم. به این ترتیب برنج را روی حرارت ملایم می گذاریم و دم کنی می اندازیم تا خوب دم بکشد. دقت داشته باشید که شعله آن زیاد نباشد وگرنه ته دیگ می سوزد.

مرغ را نیز در مقداری پیازداغ تفت می دهیم و اجازه می دهیم بپزد. ده دقیقه مانده به کشیدن غذا، زیر مرغ را خاموش کرده و مرغ را در سبدی قرار می دهیم تا آب اضافی آن گرفته شود. سپس در روغن سرخ می کنیم. بقیه آب مرغ را نیز می توان کنار غذا گذاشت تا همراه غذا سرو شود.

 

باقلاپلو با مرغ

از زعفران باقیمانده می توان استفاده نمود و مقداری برنج در آن ریخت و از آن برای تزئین دیس برنج استفاده نمود. در صورت تمایل می توان روی برنج مقداری روغن داغ شده ریخت.

منبع:دلگرم



ارسال نظر



لوگو اسپانسر