کد مطلب: 9218 | زمان انتشار: ۵:۱۸:۰۴ - سه شنبه ۳۰ دی ۱۳۹۳ | بدون نظر | دفعات مشاهده : 277 | |
نحوه تهیه کلوچه فندقی,مواد لازم برای ۴۸ عدد :
طرز تهیه : فر را روی ۱۷۵درجه سانتی گراد قرار دهید. کره و شکر را با هم مخلوط کنید و با سرعت متوسط هم بزنید. تخم مرغ و وانیل را اضافه کنید و هم زدن را ادامه دهید تا کاملا مخلوط شود. آرد، جوش شیرین و نمک را اضافه کنید. سرعت هم زدن را کم کنید و به مدت یک ساعت مواد را در یخچال قرار دهید.
خمیر را به اندازه و شکل گردو در آورید و با فاصله روی سینی حاوی کاغذ روغنی بگذارید و اجازه دهید به مدت ۱۳ تا ۱۶دقیقه بپزد تا کناره های آن کمی طلایی رنگ شود.
ارزش غذایی هر یک عدد : کالری : ۸۰ چربی : ۵ گرم کلسترول : ۱۵ میلی گرم سدیم : ۶۰ میلی گرم کربوهیدرات : ۸ گرم پروتئین : یک گرم
منبع:خراسان نیوز
مطلب بعدی »
« مطلب قبلی
(ضروري)
(براي كاربران نمايش داده نمي شود) (ضروري)
Δ