کد مطلب: 16125 |
زمان انتشار:
۱۶:۱۶:۲۷ - یکشنبه ۸ دی ۱۳۹۸ |
|
دفعات مشاهده :
412 |
|
طرز تهیه حلوا شیرازی با زعفران
در این مطلب با ما همراه باشید تا طرز تهیه ی حلوای شیرازی که یکی از حلواهای خوشمزه با آرد برنج است را مشاهده کنید. این حلوا با زعفران تهیه می شود.
مواد لازم:
- آرد برنج اعلا :۱پیمانه
- روغن : نصف پیمانه
- شکر :۲ پیمانه
- آب :۲ پیمانه
- زعفران :نصف پیمانه(دم کرده)
- گلاب :۱ پیمانه
- خلال پسته و خلال بادام :به اندازه کافی
طرز تهیه:
برای شروع یک پیمانه آرد برنج را در ماهیتابه ریخته و روی حرارت ملایم کمی تفت دهید. نباید رنگ آرد شما تغییر محسوسی داشته باشد. بعد از این که آرد برنج سرد شد آن را داخل گلاب بریزید و با هم مخلوط کرده و کنار بگذارید .
شکر ، زعفران دم کرده و آب را داخل قابلمه ای بریزید و روی حرارت بگذارید تا بجوشد، بعد از این که آب و شکر جوشید مخلوط آرد برنج و گلاب راضافه کنید.
زیر شعله را کم کرده و مواد را هم بزنید تا زمانی که همه مواد با هم ترکیب شوند و به غلطت برسد.در آخرین مرحله روغن را اضافه کرده و هم بزنید تا به خورد حلوا برود.
قابلمه را از روی حرارت بردارید و حلوا را با یک قاشق در ظرف های پذیرایی بکشید و با مقداری خلال پسته و خلال بادام تزیین کنید.
مطلب بعدی »
« مطلب قبلی