کد مطلب: 16109 |
زمان انتشار:
۱۷:۰۶:۰۱ - چهارشنبه ۲۷ آذر ۱۳۹۸ |
|
دفعات مشاهده :
628 |
|
در ادامه ی این مطلب با ما همراه باشید تا طرز تهیه ی خورشت باقالاقاتق گیلانی را برای شما دوستان شرح دهیم. این خورشت در شمال کشور بخصوص استان گیلان بسیار پرطرفدار و شناخته شده است.
مواد لازم:
لوبیا کشاورزی ۲ لیوان
شوید خشک ۲ قاشق غذاخوری
تخم مرغ ۲ عدد
سیر ۴ حبه
آب به میزان دلخواه (بسته به غلظتی که می خواهید)
نمک به میزان لازم
طرز تهیه:
برای شروع ابتدا لوبیا ها به مدت دو ساعت در آب خیس کنید و دوباره در این بین آب آن را عوض کنید. آب باید ولرم باشد تا باعث شود پوست لوبیا تا حدودی نرم شود. سپس پوست روی لوبیا را گرفته و آن را به دو نیم قسمت کنید. سیر را خرد کنید و در مقداری روغن تفت دهید ، پس از اینکه بوی سیر بلند شد لوبیاها را اضافه کنید و همراه با سیر چند دقیقه تفت دهید تا نیم پز شود. سپس شوید خشک را به خورش باقلا اضافه کنید.
پس از اینکه کمی مواد را تفت دادید حدود ۲ – ۳ لیوان آب اضافه کنید ( آب باید تا ۱ بند انگشت روی مواد را بگیرد ) ، در قابلمه را ببندید و با حرارت ملایم و به مدت ۱۵ دقیقه اجازه دهید باقلا بپزد و اب خورش کم شود ( هر ۵ دقیقه به آرامی خورش را کمی هم بزنید تا ته نگیرد ).
پس از پختن باقلاها دو عدد تخم مرغ را داخل خورشت بشکنید و با حرارت ملایم بگذارید تخم مرغ ها بسته شوند و خورش به روغن بیفتد. سپس خورش را در ظرف بریزید و همراه با برنج یا نان سرو کنید ( گیلانی ها این خورش را همراه با برنج ، ماهی دودی یا تخم ماهی شور مصرف میکنند )