کد مطلب: 16129 | زمان انتشار: ۱۷:۲۰:۱۶ - سه شنبه ۱۰ دی ۱۳۹۸ | بدون نظر | دفعات مشاهده : 364 | |

طرز تهیه مربای پرتغال

مربا پرتغال

در ادامه ی مطلب طرز تهیه ی مربای پرتغال را مشاهده خواهید کرد که این مربا مناسب برای فصولی همچون پاییز و زمستان و بهار است. دستور پخت این مربا آسان است و شما می توانید در مدت زمان کمی این مربا را آماده کنید.

مواد لازم:

  • پرتقال: یک کیلو
  • گلوکز: یک قاشق سوپ خوری
  • شکر: یک کیلو
  • نمک: یک قاشق سوپ خوری
  • آب پرتقال ترجیحا تازه: ۱ پیمانه
  • آب: ۳ پیمانه
  • آب اضافه: سه لیتر

طرز تهیه مربای خوشمزه ی پرتغال:

سه لیتر آب را دریک قابلمه بزرگ بریزید و نمک را در آن حل کنید. در ادامه قابلمه را در کناری بگذارید. سر و ته پرتقال را جدا کنید و با یک وسیله تیزی برش های نازک بزنید و به مدت ۵ ساعت در آب و نمک بخوابانید.

شکر و سه پیمانه آب و گلوکز را با هم در ظرفی مخلوط کنید و روی شعله متوسط قرار دهید تا شکر داخل آن حل شود.

پرتقال ها را از آب و نمک خارج کرده و آن گاه با آب سرد معمولی بشویید و در صافی قرار دهید. بعد از اینکه شکر حل شده چند جوش خورد، پرتقال های که از قبل به شکل حلقه برش داده اید را به آن اضافه کنید. اجازه دهید مربا قوام بیاید.

در ادامه طرز تهیه مربای پرتقال خوشمزه، آب پرتقال به مواد در حال جوش اضافه کنید. بعد از چند جوش زدن شعله گاز را خاموش کنید.

در ادامه اجازه دهید مربای پرتقال ۲۴ ساعت در همان ظرف باقی بماند و بعد از آن می توانید آن را در درون شیشه بریزید. شیشه مربای پرتقال را در یخچال قرار دهید.

كلمات كليدي: ,



ارسال نظر



لوگو اسپانسر