کد مطلب: 16045 | زمان انتشار: ۱۵:۵۰:۴۲ - دوشنبه ۲۹ مهر ۱۳۹۸ | بدون نظر | دفعات مشاهده : 385 | |

طرز تهیه رب انار ایرانی

 

طرز تهیه رب انار ایرانی

در این مطلب با ما همراه باشید تا طرز تهیه رب انار خوشمزه ی خانگی را برای علاقمندان به غذاهای گیلانی و شمالی آموزش دهیم.

انار : به میزان لازم

شکر : به دلخواه

نمک: به میزان لازم

برای تهیه رب انار برای شروع سر انار را بگیرید و آن ها به قسمت های مساری تقسیم کرده و به پشت آن ها ضربه بزنید تا انار ها دان شود. قطعات سفید رنگ نباید همراه با دانه ها مخلوط شود پس حتما آن ها را جدا کنید.

سپس انارهای دان شده را در آبمیوه گیری یا مخلوط کن بریزید تا دستگاه آبشان را بگیرد و تفاله آنها را دور بریزید سپس آب انار را در قابلمه ای بریزید و روی شعله  اجاق قرار دهید و زیر آن را اول زیاد کنید تا به جوش آید سپس کمی نمک به آن اضافه کنید.

شعله را متوسط کنید تا کم کم  آب انار غلیظ شود،غلظت مناسب  برای رب انار بحدی است که قاشق به راحتی در رب حرکت کند .هر چه رب انار غلیظ تر شود ،در ضمن دیرتر نیز فاسد میشود.

اگر دوست دارید غلیظ تر نیز بشود باید بگذارید تا آنقدر بجوشد تا مثل عسل غلیظ شود. فقط مواظب باشید که ته نگیرد .سپس رب انار را در شیشه ای بریزید و در آن را ببندید و در یخچال نگهداری کنید.

كلمات كليدي: , , ,



ارسال نظر



لوگو اسپانسر