کد مطلب: 16007 | زمان انتشار: ۱۴:۴۰:۰۳ - سه شنبه ۲۶ شهر ۱۳۹۸ | بدون نظر | دفعات مشاهده : 284 | |

طرز تهیه کیک هویج خوشمزه ی خانگی

 

کیک هویج

در این مطلب مشاهده خواهید کرد که مواد لازم و طرز تهیه برای کیک هویج خوشمزه و خانگی چگونه است. در ادامه ی این مطلب با ما همراه باشید.

مواد لازم برای کیک هویج:

  • تخم مرغ : ۴ عدد
  • آرد : دو لیوان سرخالی
  • شکر : یک لیوان سر خالی
  • مغز گردو : نصف لیوان
  • روغن مایع : حدودا سه چهارم لیوان
  • دارچین : یک و نیم قاشق چای خوری
  • بکینگ پودر: یک و نیم قاشق چای خوذی
  • وانیل : نوک قاشق چای خوری
  • نمک : نوک قاشق چای خوری
  • هویج ریز رنده شده : دو لیوان سر خالی

طرز تهیه کیک هویج:

در اولین مرحله ی پخت کیک هویج ابتدا تخم مرغ، شکر و وانیل را با همزن به خوبی هم بزنید تا کاملا تغییر رنگ دهد و رنگ آن روشن شود. توجه داشته باشید که این مرحله در بافت کیک اهمیت زیادی دارد. سپس روغن مایع را اضافه کرده و مخلوط نمایید.

آرد، بکینگ پودر، دارچین و نمک و کلیه مواد خشک خود را باهم الک نمایید و در چند مرحله به مخلوط مایع اضافه کنید و با لیسک به صورت دورانی هم بزنید. توجه کنید هم زدن به صورت دورانی باشد و آرد در مایع شما گلوله نشود و هم زدن زیادی مواد کیکتان را سفت نکند.

حال هویج رنده شده و گردوی خرد شده را اضافه نمایید و مخلوط کنید.مواد کیک را داخل قالبی که چرب نموده و آرد پاشی کرده اید بریزید و در فر که از قبل گرم نموده اید با درجه ۱۸۰ قرار دهید.ذ زمان پخت کیک شما بین ۴۰ تا ۴۵ دقیقه در فر های مختلف متغیر است اما پیش از ان زمانی که بوی کیکتان در آمد و به اصطلاح کاملا پف کرد نگاهی به آن بیندازید. پس از پخت از فر در بیاورید و بعد از چند دقیقه که خنک شد از قاب جدا کرده و نوش جان کنید.

 

كلمات كليدي: ,



ارسال نظر



لوگو اسپانسر