کد مطلب: 16056 | زمان انتشار: ۱۵:۲۷:۲۹ - دوشنبه ۶ آبا ۱۳۹۸ | بدون نظر | دفعات مشاهده : 330 | |

طرز تهیه ترشی کلم قرمز

ترشی کلم قرمز

در این مطلب با ما همراه باشید تا طرز تهیه ترشی کلم قرمز را برای شما دوستان شرح دهیم. این ترشی از ترشی های محبوب ایرانیان است.

مواد لازم:

  • کلم قرمز ۱ گرم
  • سرکه قرمز به اندازه کافی
  • نمک یک قاشق غذاخوری

طرز تهیه:

ابتدا کلم ها را خوب شسته و رشته رشته خورد می کنیم.

کلم ها را می گذاریم تا کمی آبشان کشیده شود سپس در ظرفی می ریزیم و با نمک مخلوط می کنیم و روی آن سلفون می کشیم و به مدت ۳۰ دقیقه کنار می گذاریم تا استراحت کند. سپس کلم ها را در ظرف مورد نظر می ریزیم و به اندازه ای سرکه روی کلم ها می ریزیم تا کاملا روی کلم ها را بپوشاند.

در مرحله بعدی درب ظرف را محکم می بندیم تا هوا واد آن نشود. ترشی را به مدت ۱ هفته در جایی خشک و خنک نگهداری می کنیم.

كلمات كليدي: , ,



ارسال نظر



لوگو اسپانسر