کد مطلب: 15849 | زمان انتشار: ۱۳:۲۸:۳۵ - شنبه ۲۲ تیر ۱۳۹۸ | ۲ نظر | دفعات مشاهده : 893 | |

طرز تهیه سالاد اندونزی خوشمزه و مجلسی

طرز تهیه سالاد اندونزی خوشمزه و مجلسی

سالاد اندونزی همانطور که از نامش پیداست متعلق به کشور اندونزی است و در  سراسر جهان طرفداران خاص خود را دارد. این سالاد با کالباس و سس مایونز و سبزیجات مختلف تهیه و سرو می شود و مناسب تمامی فصلو سال است. در ادامه مواد لازم و طرز تهیه ی این سالاد خوشمزه ی آسیایی را مشاهده خواهید کرد.

مواد لازم برای تهیه سالاد اندونزی:طر

  • هویج ۲ عدد
  • خیارشور ۴ عدد
  • ذرت نصف پیمانه
  • کالباس نصف پیمانه
  • کلم برگ قرمز ۱ پیمانه
  • کلم برگ سفید ۲ پیمانه
  • نخود فرنگی نصف پیمانه
  • سس مایونز نصف پیمانه
  • کشمش پلویی به اندازه دلخواه
  • نمک و فلفل سیاه به اندازه کافی

طرز تهیه سالاد اندونزی خوشمزه و مجلسی

طرز تهیه ی سالاد اندونزی:

ابتدا کلم برگ های قرمز و سفید را که از قبل شسته و آبکش کرده ایم به صورت رشته های بسیار ظریف و باریک برش می زنیم و داخل ظرفی مناسبی می ریزیم. البته می شود سالاد اندونزی را تنها با کلم سفید هم درست کرد ولی برای زیباتر شدن سالاد از دو رنگ کلم استفاده می کنیم.

در این مرحله اگر نخود فرنگی و ذرت را به صورت خام در منزل خود دارید می توانید آن ها را پس از آبپز کردن به ظرف کلم ها استفاده کنید در غیر اینصورت از کنسرو آماده نخود فرنگی و ذرت استفاده کنید. هویج ها را هم به صورت جداگانه آبپز کنید و بعد از رنده کردن به مواد سالاد اندونزی اضافه کنید.

خیارشو را هم با رنده به صورت متوسط روی مواد دیگر سالاد رنده می کنیم تا داخل سالاد به خوبی دیده شود. بعد کالباس ها را هم به صورت نواری و نازک برش بزنید و به مواد ددیگر سالاد اضافه کنید. البته با توجه به ذائقه خود می توانید کالباس ها را بعد از سرخ کردن به سالاد اضافه کنید.

سپس سس مایونر را به همراه نمک و فلفل و چند قاشق سرکه سفید به سالاد اضافه می کنیم دقت کنید که مقدار سس نباید به اندازی باشه که کف ظرف سالاد جمع شود باید در حدی باشد ک مواد سالاد را کاور کند و سرکه را برای تعادل در مزه ها به سالاد اضافه می کنیم و نباید به حدی باشد که سالاد ترش نشود من دو قاشق غذاخوری ریختم.

در انتها همه مواد سالاد اندونزی را به خوبی باهم مخلوط می کنیم و روی ظرف را با یک محافظ غذا می پوشونیم یا اینکه سلفون می کشیم و برای ۲ ساعت در یخچال قرار بدهید تا همه مواد سالاد اندونزی خنک و مزه دار شود و بعد سرو می کنیم.

این مقدار مواد برای ۴ نفر کافی است و می توانید این سالاد را متناسب با ذائقه خود تغییر دهید و سبزیجات آن را کم، زیاد و یا حذف کنید.




۲ ديدگاه مطلب براي " طرز تهیه سالاد اندونزی خوشمزه و مجلسی " ارسال شده است.

  1. minoo گفت:

    عاشقشششششششم خیلی خوشمزست

ارسال نظر



لوگو اسپانسر