کد مطلب: 15874 | زمان انتشار: ۱۳:۳۴:۰۹ - پنجشنبه ۳ مرد ۱۳۹۸ | ۲ نظر | دفعات مشاهده : 391 | |

چگونه یک مربای خوشمزه ی آلبالو بپزیم؟!

چگونه یک مربای خوشمزه ی آلبالو بپزیم؟!

آلبالو که خود یک میوه ی تابستانی پر طرفدار تمام عیار است، مسلما مربای آن هم طرفداران زیادی در سراسر جهان دارد. امروز می خواهیم به شما آموزش دهیم چگونه یک مربای آلبالوی ساده و کلاسیک خوشمزه را بپزید. با ما در این مطلب همراه باشید.

مواد لازم برای تهیه مربای آلبالو:

  • آلبالوی نوبری – ۱ کیلو
  • شکر – ۱ کیلو
  • وانیل شکری – ۱ قاشق چایخوری
  • آب – ۱ لیتر

دستور پخن مربای آلبالو

برای درست کردن مربای آلبالو باید ابتدا آلبالوها را تمیز کنید ، برگ و دم آن را بگیرید و بشویید و بعد هسته وسط آن را با دستگاه هسته گیر و یا با دست به طوری که آلبالو ها له نشوند در بیارید ، سپس آلبالو ها را در یک ظرف لعابی بریزید و در لابه لای آن شکر را اضافه کنید و بگذارید در یخچال به مدت ۷ تا ۸ ساعت بماند.تا شکر به خورد آلبالو ها برود.

بعد از سپری شدن زمان گفته شده آلبالو ها را از یخچال خارج کنید و روی حرارت ملایم قرار دهیدتا به جوش بیایند. در هنگام جوشیدن آلبالو ها کف هایی روی آنها مینشیند که باید با قاشق آنها را خارج کنید تا مربای شما شفاف و براق شود.همچنین مراقب باشید تا در اثر جوشیدن شهد مربا سرازیز نشود و کاملا غلیظ شود.

در مرحله آخر پخت مربا، وانیل را اضافه کنید و حرارت را خاموش کنید.اگر وانیل را زودتر اضافه کنید ممکن است بخاطر حرارت بالای مربا مزه تلخی بگیرد و اگر هم بخواهید از شهد مربا شربت آلبالو تهیه کنید باید مقدار شکر استفاده شده را دو برابر کنید و موقعی که آلبالو ها پخت آن را از شهدش جدا کنید و اجازه دهید تا شهدش بجوشد و غلظت کافی را بدست بیاورد.

نکات طبخ مربای آلبالو

  1. قبل از اینکه مربا سرد شود بهترین کار در وهله ی اول این می باشد که کف روی آن را بردارید.
  2. یکی از دلایلی که می تواند به تیره نشدن مربای آلبالو کمک کند این است که بهتر است آن را زیاد نجوشانیم.
  3. در حد امکان هنگام ریختن مربا در ظروف از قاشق های چوبی تمیز استفاده کنید تا دلیلی برای زود کپک زدن مربا وجود نداشته باشد.
  4. از ساعت ها قبل بهتر است که شکر را با تکه های میوه مخلوط کنید تا مربای شما کیفیت مطلوب تری را پیدا کند.
  5. در اواخر پخت مربا وانیل را اضافه نمایید زیرا وانیل اگر مقدار زیادی بر روی حرارت بماند تلخ می شود.




۲ ديدگاه مطلب براي " چگونه یک مربای خوشمزه ی آلبالو بپزیم؟! " ارسال شده است.

  1. شیوا گفت:

    خیلی خوشمزه شد اما بعد چند وقت یکم روش کپک زده بود مربای سری قبلیم. این سری با این دستور کپک نمیزنه؟

ارسال نظر



لوگو اسپانسر