کد مطلب: 16199 |
زمان انتشار:
۱۷:۵۸:۲۵ - یکشنبه ۱۱ اسف ۱۳۹۸ |
|
دفعات مشاهده :
512 |
|
طرز تهیه سس خردل به دو روش خوشمزه
طرز تهیه سس خردل در خان هرا در این مطلب با ما آموزش خواهید دید. این دو روش دو سس خردل خوشمزه را برای شما فراهم می کند.
مواد لازم روش۱
دانه خردل سفید |
۱ ق سوپخوری |
سرکه |
۱ ق چایخوری |
آب سرد |
۱ ق چایخوری |
شکر |
۱ ق چایخوری |
سس خردل با سرکه
- برای تهیه ۱ قاشق سوپخوری سس خردل، همه مواد را داخل میکسر بریزید و باهم مخلوط کنید.
- اجازه دهید این ترکیب حداقل ۱۵ دقیقه بماند تا سس طعم یکنواخت و دلپذیری بگیرد.
- به همین راحتی، سس خردل شما آماده است. بهتر است قبل از استفاده از این سس، آن را حرارت دهید تا طعم مواد باهم ترکیب شده و خوشمزهتر شود.
مواد لازم روش ۲
پودر خردل |
۲ ق سوپخوری |
خامه |
۴ ق سوپخوری |
آبلیمو |
۱/۴ پیمانه |
فلفل سیاه |
نصف ق چایخوری |
نمک |
۱/۴ ق چایخوری |
طرز تهیه سس خردل با خامه
- برای تهیه سس خردل با خامه ابتدا پودر خردل، آبلیمو، نمک و فلفل سیاه را باهم خوب مخلوط کنید.
- در نهایت خامه را با مواد ترکیب کرده و مواد را هم بزنید تا کاملا یکدست شود.
- بهتر است سس خردل با خامه را همزمان با تهیه غذای اصلی تهیه کرده و نهایتا تا ۳ روز داخل ظرف در بسته و در یخچال نگه دارید.
اگر دوست دارید یک سس خانگی خوشمزه و باکیفیت را امتحان کنید با هر یک از روشهای بالا که گفته شد، این سس خوشمزه و سالم را تهیه کنید و از تجربه امتحانکردن یک سس خوشمزه خانگی لذت ببرید. در نهایت پیشنهاد میکتیم برای آشنایی با طرز تهیه انواع سس با طعمهای متفاوت و خاص به لینک زیر بروید.
مطلب بعدی »
« مطلب قبلی